...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Enzym, materiał promocyjny

Lwowskie drożdże będą zaprezentowane na targach specjalistycznych Expo Sweet

Drożdże największego producenta Ukrainy „Firmy Enzym” z siedzibą we Lwowie są produkowane w pełnej zgodności z normami europejskimi i nie ustępują pod względem jakości. Tym niemniej cena lwowskich drożdży jest bardziej dostępna.

Ocenić na smak pieczywo zrobione na drożdżach ze Lwowa i uzyskać konsultację specjalistów firmy-producenta można będzie w ramach targów Expo Sweet.

Targi gromadzące najlepszych przedstawicieli branży piekarniczej z całej Europy odbędą się w Warszawie (ul. Prądzyńskiego 12/14). W ciągu trzech dni w okresie od 25 do 28 lutego fachowcy w branży piekarniczej i cukierniczej będą mieli możliwość zapoznania się z nowościami rynku, nowoczesnymi trendami, zaawansowanymi technologiami. Wśród firm, które będą prezentować swoje najlepsze osiągnięcia, znajduje się również „Firma Enzym” ze Lwowa.

 

Sekcja „Firmy Enzym” zostanie przedstawiona w ramach stoiska dostawcy – firmy Polmarkus. Jest to potężny dystrybutor wyrobów chlebowych, z którym „Firma Enzym” współpracuje już od wielu lat.

„Goście Expo Sweet będą mieli możliwość zapoznania się ze wszystkimi markami handlowymi, które nasze przedsiębiorstwo eksportuje do Polski. Są to – Extra, Effect oraz Drożdże Lwowskie. Można będzie także spróbować pieczywo wypieczone na lwowskich drożdżach, – mówi Lesia Chodakowska, kierownik oddziału eksportowego PrAT „Firma Enzym”. – Nasi specjaliści udzielą konsultacji w zakresie produktów oraz ich zalet”.

 

Zauważymy, że Expo Sweet – to już drugie targi specjalistyczne w Polsce, w których przedsiębiorstwo bierze udział w ciągu ostatniego półrocza. We wrześniu ubiegłego roku „Firma Enzym” zaprezentowała swoje wyroby na Dniach Otwartych w Pyskowicach. Udział w tych wydarzeniach demonstruje osiągnięcia firmy na poziomie międzynarodowym i świadczy o tym, że ukraińskie – to znaczy dobrej jakości!


„Firma Enzym” posiada 10-letnie doświadczenie pracy na polskim rynku i nawiązane połączenia eksportowe (gwarantowane dostawy tylko świeżych drożdży i regularne zapewnienie dostaw). Oprócz tego, przedsiębiorstwo realizuje Program wymiany doświadczeń między piekarzami. Dzięki niemu już wielu polskich, a także holenderskich i belgijskich piekarzy już miało możliwość złożenia wizyty do zakładu produkcji drożdży i wymiany doświadczeń z piekarniami i cukierniami we Lwowie. Z kolei ukraińscy piekarze corocznie odwiedzają polskie i holenderskie piekarnie. Łącznie rzecz biorąc „Firma Enzym” eksportuje swoje produkty do 14 krajów Europy.


 

Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji