...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Maison Pierre Marcolini – wielkie otwarcie w Harrodsie

Luksusowy butik, „teatr czekolady” znanego belgijskiego chocolatiera Pierre’a Marcoliniego został otwarty w londyńskim Harrodsie. Harrods, kończąc czteroletnią przebudowę swoich wnętrz, stworzył oferującą wyjątkowe doznania Czekoladową Halę.

Maison Pierre Marcolini prezentuje swoją kolekcję czekolady i jest jedynym miejscem serwującym w Harrodsie makaroniki. Specjalnie na otwarcie Marcolini stworzył wyjątkową recepturę: ekskluzywne makaroniki crème brûlée z ganachem z białą czekoladą i wanilią, z karmelowym wnętrzem. Od 21. maja w butiku będzie też dostępna kolekcja letnia, w której tym razem dominują najlepsze europejskie owoce cytrusowe: pomarańcze z Walencji, bergamotki z Kalabrii i cytryny z Nicei.

 

 

 

Wnętrze butiku zostało zaprojektowane przez ten sam zespół, który stoi za przebudową kultowych hal Harrodsa – nagradzane David Collins Studio. Parter został odrestaurowany przy użyciu najlepszych materiałów, ma odzwierciedlać oryginalną edwardiańską architekturę.

 


Chocolate Hall, której częścią jest Maison Pierre Marcolini, powstała w ramach uczczenia 150 lat czekolady i czekoladziarstwa. Harrods współpracuje z najlepszymi producentami czekolady z całego świata. Klienci domu towarowego będą mogli na żywo podziwiać pokazy mistrzów czekoladziarstwa i spróbować przygotowywanych przez szefów kuchni rozmaitych słodkości. Ogromny wybór luksusowych czekolad i pralin jest również dostępny online, na stronie internetowej Harrodsa.

 



źródło >>> KLIK!

Bieżące wydanie czasopisma

Poznaj sezonowe trendy tortowe oraz receptury lodziarskie finalistów Gelato Poland, przekonaj się jak ważne jest śniadanie w piekarni...

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji