...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU, materiał promocyjny

Makaroniki, monoporcje i słodki stół, czyli idealne szkolenia na sezon letni!

Wszystko, co musicie wiedzieć na temat lekkich, kolorowych i apetycznych słodkości, które zagoszczą na słodkich stołach tego lata! Zapraszamy na nowe szkolenia do Szkoły Artystycznej Wiesława Kuci!

Nadchodzi sezon letni, a w nim wesela, przyjęcia w ogrodzie i... potrzeba na coś lekkiego, kolorowego i przepysznego! Innymi słowy na makaroniki oraz monoporcje, które idealnie prezentują się na słodkim stole. Zwłaszcza przystrojonym cukrowymi i żywymi kwiatami! Jak to wszystko wyczarować? Dowiecie się na nowych szkoleniach w Szkole Artystycznej Wiesława Kuci!


Makaroniki tematyczne

Termin: 15 maja (pn)
Godz.: 8.00 – 17.00
Cena: 499.00zł
Prowadzący: Maciej Wiśniewski

 

 


Makaroniki to niekończące się źródło inspiracji. Tym razem przy ich pomocy stworzymy oryginalne desery – w kształcie owoców czy hamburgerów! Będziemy nadawać im charakter przy pomocy pisaków spożywczych, układać w kiście pomidorów oraz inne kształty. Pomysły kończą się tam, gdzie wyobraźnia cukiernika!


Program szkolenia:

1. Nauka robienia bezy włoskiej.
2. Tworzenie różnych rodzajow ganache – czekoladowe i owocowe.
3. Szprycowanie, nadziewanie i składanie makaroników.
4. Solidna dawka wiedzy na temat surowców, dodatków i sprzętu.
5. Tworzenie oryginalnych kompozycji z makaroników – z użyciem masy cukrowej i pisaków spożywczych.

Podczas szkolenia zapewniamy:
1. Stanowiska pracy wyposażone w potrzebny sprzęt i materiały
2. Surowce
3. Certyfikat potwierdzający ukończenie szkolenia
4. Przerwę na poczęstunek i obiad

UWAGA! Ilość miejsc ograniczona!

>>> http://www.kucia.com.pl/produkt/makaroniki-tematyczne/


Kwiaty waflowe

Termin: 20 maja (sb)
Godz.: 9.00 – 15.00
Cena: 349.00zł
Prowadzący: Magdalena Komorowska

Uwaga! Szkolenie przeznaczone dla osób średnio zaawansowanych.

 



Jeden z tych tematów, które cieszą się sporym i powracającym zainteresowaniem. Sztuka tworzenia kwiatów waflowych wymaga cierpliwośc i dokładności, ale efekt jest oszałamiający – kwiaty wyglądają na torcie jak żywe!

Podczas szkolenia zapewniamy:

1. Stanowiska pracy wyposażone w potrzebny sprzęt i materiały.
2. Surowce.
3. Certyfikat potwierdzający ukończenie szkolenia.
4. Przerwę na obiad

Uwaga! Ilość miejsc ograniczona.

>>>http://www.kucia.com.pl/produkt/kwiaty-waflowe/


Słodki stół

Termin: 21 maja (ndz)
Godz.: 9.00 – 15.00
Cena: 399.00zł
Prowadzący: Magdalena Komorowska

 



Jak w oryginalny, nowoczesny sposób poczęstować gości weselnych słodkościami? Jak dobrać produkty, smaki i kolorystykę, aby uczynić ze słodkiego stołu prawdziwą atrakcję? Tego wszystkiego nauczy was Magdalena Komorowska.

Program szkolenia:
1. Aranżacja stołu w różnych stylach.
2. Zasady tworzenia kompozycji i doboru kolorów.
3. Tworzenie dekoracji – „coś z niczego”.
4. Słodkości, które przez długi czas mogą pozostać na słodkim stole.
5. Lemoniada.

UWAGA! Ilość miejsc ograniczona!

Podczas szkolenia zapewniamy:
1. stanowiska pracy wyposażone w potrzebny sprzęt i materiały.
2. surowce.
3. certyfikat potwierdzający ukończenie szkolenia.
4. Przerwę na obiad.

>>> http://www.kucia.com.pl/produkt/slodki-stol/

Monoporcje

Termin: 5-6 czerwca
Godz.: 8.00 – 18.00
Cena: 845.00zł
Prowadzący: Maciej Wiśniewski

 



Monoporcje – niewielkie, kolorowe i przepyszne desery, które robią furorę w cukierniczym świecie. W ten słodki świat zabierze was Maciej Wiśniewski, specjalista od nowoczesnego cukiernictwa. Przez 2 dni wykonacie 8 rodzajów monoporcji i poznacie ich tajniki od podstaw aż po wykończenie.

Program szkolenia:
1. Stosowanie różnych rodzajów spodów w deserach i techniki wypiekania.
2. Techniki tworzenia musów, kremów oraz galaretek.
3. Polewy.
4. Wykańczanie monoporcji - tworzenie dekoracji, które są piękne i pyszne.
5. Solidna dawka wiedzy na temat surowców, sprzętu, form i narzędzi.

Podczas szkolenia zapewniamy:
1. stanowiska pracy wyposażone w potrzebny sprzęt i materiały.
2. surowce.
3. certyfikat potwierdzający ukończenie szkolenia.
4. Przerwę na obiad.

Uwaga! Ilość miejsc ograniczona.

>>> http://www.kucia.com.pl/produkt/monoporcje/

 

 

 

 

 

Szkoła Artystyczna Wiesława Kuci

Lublin, ul. Zemborzycka 59F

>>> http://www.kucia.com.pl/

Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji