...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Crispan Polska Sp. z o.o., materiał promocyjny

Małe jest piękne – piece konwekcyjne i modułowe Eurofours

Firma Eurofours jest niekwestionowanym liderem w skali światowej w produkcji małych pieców konwekcyjnych i modułowych oraz wyposażenia do nich, tj. komór fermentacyjnych, stojaków, okapów itp.

Piece te przeznaczone są do wypieku produktów zarówno z ciasta świeżego, jak i mrożonego. To właśnie firma Eurofours przed ponad 30 laty wypracowała ideę i wdrożyła produkcję tych urządzeń.

Szczególne miejsce w sprzeda­ży zajmują piece konwekcyjne, od których zaczęła się historia firmy Eurofours. Obecnie Eurofours zaj­muje pierwsze miejsce w ich produkcji we Francji i jest w pierwszej piątce pro­ducentów na świecie. Tak wysoką pozycję zawdzięcza m.in.:

• solidnej, wykonanej z inoxu konstruk­cji i zastosowaniu zespołów renomo­wanych producentów europejskich, co powoduje, że piece pracują przez cały okres żywotności (przekraczający 10 lat) praktycznie bezawaryjnie, czego potwierdzeniem jest unikalna 3-letnia gwarancja na części,

• nowoczesnym dotykowym panelom ste­rowania E-drive, które dają możliwość pełnego programowania funkcji pieca (np. możliwość zapisania do 99 progra­mów, pełny zakres regulacji mocy tur­bin, programowanie tygodniowe, funk­cje zarządzania energią, system kontroli zapachów, system automycia, etc.),

• nowoczesnemu, gwarantującemu każ­dorazowo dużą ilość mokrej pary, syste­mowi zaparowania, charakteryzującemu się brakiem bezpośredniego kontaktu wody z grzałkami i poprzez to zabezpie­czającemu żywotność grzałek,

• posiadaniu od blisko 20 lat certyfikatu ISO 9001 i co za tym idzie – spełnianiu wymagań takich norm jak: CE, NSF, METus, METcdn, Gost,

• procesowi produkcji, w dużej części zautomatyzowanemu, prowadzonemu z zastosowaniem najnowocześniejszych obrabiarek cyfrowych.



Kontrola jakości
Integralną fazą produkcji jest kontrola jakości, w czasie której sprawdzane jest 38 parametrów każdego pieca. Podlega jej 100% opuszczających fabrykę pie­ców, a cały proces jest monitorowany i nagrywany. Systematyczna kontrola produkcji i podzespołów prowadzona przez niezależne instytucje potwierdza najwyższy poziom jakości pieców Euro­fours i ich dostosowanie do wymagań rynków międzynarodowych.

 

Urządzenia godne polecenia
Urządzenia te można z pełną odpowie­dzialnością polecić piekarniom, cukier­niom – w tym również tworzonym przez nie patronackim punktom sprzedaży – zakładom gastronomicznym, hotelom, szpitalom, firmom cateringowym, sie­ciom stacji paliw, itp.
Doskonale sprawdzają się także w wa­runkach ograniczonej ilości miejsca, umożliwiając wypiek pełnego asorty­mentu produkcji.


Minimum powierzchni – maksimum efektu.
Przykładowy zespół wypiekowo-fermenta­cyjny Eurofours do produkcji piekarniczej i cukierniczej:
1. piec modułowy,
2. piece konwekcyjne,
3. komory fermentacyjne

Piece konwekcyjne i modułowe EUROFOURS  – to sukces gwarantowany.


Bliższych informacji o ofercie firmy Eurofours udziela firma Crispan Polska Sp. z o.o.

Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji