...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja KG

Coraz głośniej o targach FOOD-to-GO

Targi FOOD-to-GO to z pewnością najważniejsze i najbardziej wyczekiwane wydarzenie w branży gastronomicznej na północy Polski. V Targi Wyposażenia i Produktów dla Gastronomii FOOD-to-GO odbędą się w dniach 4-5 lutego 2015r. w Gdańsku i już budzą duże zainteresowanie.

„Jak pokazują nie tylko badania, ale również nasze doświadczenie, to właśnie w tym czasie właściciele punktów gastronomicznych mają przysłowiową „chwilę oddechu” i mogą z uwagą zapoznać się z nowościami” – mówi Wiktor Janusz, Specjalista ds. Organizacji Targów.

Teren Pomorza to region, który każdego roku zaskakuje.  Baczni obserwatorzy są w stanie dostrzec znaczące zmiany. Powstają nowe punkty noclegowe oraz gastronomiczne, które konkurują ze sobą o uwagę klientów. Czy zatem można wyobrazić sobie lepsze miejsce na poznanie nowych trendów w gastronomii?

Tym co wyróżnia targi FOOD-to-GO to oprócz szerokiej oferty, ciekawy program towarzyszący obejmujący trzy strefy tematyczne: strefę Deserowych Inspiracji, Bezglutenową oraz Tradycyjnych Smaków Pomorza.


Na szczególną uwagę przedstawicieli branży cukierniczej i piekarniczej zasługuje ta pierwsza. To właśnie w ramach strefy Deserowych Inspiracji wystawcy zaprezentują nowatorski sprzęt, nowoczesne systemy i rozwiązania, a także omówią szereg udogodnień w codziennej pracy. Oferta strefy Deserowych Inspiracji jest wyjątkowo szeroka. Obejmuje zarówno maszyny do lodów i bitej śmietany, sprzęt i akcesoria do parzenia i serwowania kawy, herbaty i czekolady oraz dodatki i mieszanki cukiernicze.

Targi FOOD-to-GO to nie tylko ekspozycja wystawiennicza, to również cykl warsztatów i prezentacji w ramach seminariów learnShops™, prowadzonych przez czołowych przedstawicieli branży. Jest to okazja nie tylko do podniesienia kwalifikacji, ale również zaczerpnięcia inspiracji.

Targi FOOD-to-GO to idealne miejsce na wypromowanie nowych firm, a także ustabilizowanie pozycji na rynku tych z wieloletnimi tradycjami, dlatego zachęcamy do udziału w tym niecodziennym wydarzeniu.


Szczegóły na stronie

Bieżące wydanie czasopisma

Czy absolwenci szkół gastronomicznych mają dobry start? Jak wykonać tort na 600 osób w 1-osobowej pracowni? Czy przekształcenie swojej działalności w spółkę dziś się opłaca? Czym różni się szarlotka od jabłecznika?

  • Wykup prenumeratę

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać



    Przejrzyj numer online lub pobierz PDF >>

    Drukowany numer dostępny w prenumeracie >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji