...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja PS

Mazury HoReCa 2017 – również dla piekarstwa i cukiernictwa!

25-26 kwietnia 2017 r. w nowoczesnym centrum targowo-konferencyjnym Expo Mazury w Ostródzie odbędzie się druga edycja targów Mazury HoReCa.

Pierwsza edycja, która miała miejsce w maju 2016 r. i była połączona z Festiwalem Smaków, cieszyła się sporym za­interesowaniem wystawców i odwiedzających, gromadząc pra­wie 120 firm z branży i 50 profesjonalnych kupujących (Hosted Buyers). Organizatorzy, wychodząc naprzeciw opiniom i oczeki­waniom wystawców i odwiedzających, postanowili w 2017 r. roz­dzielić te dwie imprezy. Festiwal Smaków skierowany do klienta indywidualnego i wydarzenie biznesowe Mazury HoReCa 2017 odbędą się zatem niezależnie.

 

Targi branżowe Mazury HoReCa realizowane są w formule B2B opartej na spotkaniach biznesowych wystawców i potencjalnych kontrahentów (Hosted Buyers). Ta forma dobrze sprawdziła się podczas pierwszej edycji wydarzenia, będzie zatem kontynuowana. Targi są skierowane do hotelarzy, restauratorów, szefów kuchni, firm produkujących sprzęt gastronomiczny, wyposażenie hoteli, meble hotelowe, świadczących usługi marketingowe dla hotelar­stwa i gastronomii, oferujących oprogramowania i inteligentne technologie, dla dostawców żywności, napojów, alkoholi w ka­nałach HoReCa etc.

 

Nowością w 2017 r. będzie poszerzenie hotelarsko-gastronomicznej tematyki targów Mazury HoReCa o branżę piekarską i cukierni­czą. Tę inicjatywę będą wspierać dwie ważne dla piekarstwa i cu­kiernictwa w Polsce organizacje: Stowarzyszenie Rzemieślników Piekarstwa Rzeczypospolitej Polskiej oraz Stowarzyszenie Cukier­ników Karmelarzy i Lodziarzy Rzeczypospolitej Polskiej. Patronat honorowy nad wydarzeniem objęła Fundacja Klubu Szefów Kuchni.
Mazury HoReCa 2017 to także konkursy kulinarne, które zyskały uznanie podczas pierwszej edycji m.in. Zielona Budka Master Chal­lenge. Wezmą w nich udział zarówno profesjonaliści, jak i ucznio­wie szkół gastronomicznych.
Serdecznie zapraszamy do udziału w targach! Więcej informacji na stronie internetowej www.mazuryhoreca.pl.

Kontakt:
Nela Strucińska, menedżer projektu
tel. +48 601 610 377
Nela.Strucinska@expomazury.pl

 

Bieżące wydanie czasopisma

Zapraszamy do jesiennego wydania MB, w którym dr Józef Sadkiewicz namawia do wspierania polskich, ekologicznych producentów, dostosowywania technologii produkcji pieczywa do surowca i powrotu do dawnego smaku chleba. Podejmujemy też ważny temat aluminium w piekarstwie oraz zachęcamy do zmiany myślenia o opakowaniach na chleb.

Zobacz więcej
Bieżący numer

Polecamy przeczytać

Przejrzyj online Katalog reklam lub ściągnij na dysk (aktualny) PDF >>

Mistrz Branży

Maszyny i urządzenia do produkcji