czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
tel. +48 32 729 96 80
fax +48 32 729 96 70 lub +48 32 790 40 90
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Artykuł

Mazury HoReCa 2017 – również dla piekarstwa i cukiernictwa! 0

dodano ,Redakcja PS

25-26 kwietnia 2017 r. w nowoczesnym centrum targowo-konferencyjnym Expo Mazury w Ostródzie odbędzie się druga edycja targów Mazury HoReCa.

Pierwsza edycja, która miała miejsce w maju 2016 r. i była połączona z Festiwalem Smaków, cieszyła się sporym za­interesowaniem wystawców i odwiedzających, gromadząc pra­wie 120 firm z branży i 50 profesjonalnych kupujących (Hosted Buyers). Organizatorzy, wychodząc naprzeciw opiniom i oczeki­waniom wystawców i odwiedzających, postanowili w 2017 r. roz­dzielić te dwie imprezy. Festiwal Smaków skierowany do klienta indywidualnego i wydarzenie biznesowe Mazury HoReCa 2017 odbędą się zatem niezależnie.

 

Targi branżowe Mazury HoReCa realizowane są w formule B2B opartej na spotkaniach biznesowych wystawców i potencjalnych kontrahentów (Hosted Buyers). Ta forma dobrze sprawdziła się podczas pierwszej edycji wydarzenia, będzie zatem kontynuowana. Targi są skierowane do hotelarzy, restauratorów, szefów kuchni, firm produkujących sprzęt gastronomiczny, wyposażenie hoteli, meble hotelowe, świadczących usługi marketingowe dla hotelar­stwa i gastronomii, oferujących oprogramowania i inteligentne technologie, dla dostawców żywności, napojów, alkoholi w ka­nałach HoReCa etc.

 

Nowością w 2017 r. będzie poszerzenie hotelarsko-gastronomicznej tematyki targów Mazury HoReCa o branżę piekarską i cukierni­czą. Tę inicjatywę będą wspierać dwie ważne dla piekarstwa i cu­kiernictwa w Polsce organizacje: Stowarzyszenie Rzemieślników Piekarstwa Rzeczypospolitej Polskiej oraz Stowarzyszenie Cukier­ników Karmelarzy i Lodziarzy Rzeczypospolitej Polskiej. Patronat honorowy nad wydarzeniem objęła Fundacja Klubu Szefów Kuchni.
Mazury HoReCa 2017 to także konkursy kulinarne, które zyskały uznanie podczas pierwszej edycji m.in. Zielona Budka Master Chal­lenge. Wezmą w nich udział zarówno profesjonaliści, jak i ucznio­wie szkół gastronomicznych.
Serdecznie zapraszamy do udziału w targach! Więcej informacji na stronie internetowej www.mazuryhoreca.pl.

Kontakt:
Nela Strucińska, menedżer projektu
tel. +48 601 610 377
Nela.Strucinska@expomazury.pl

 

Dodaj swój komentarz
 

Zaloguj się lub dodaj swój komentarz jako gość. Nie posiadasz konta? Zarejestruj się.

 

Polecamy przeczytać

Przejrzyj online Katalog reklam lub ściągnij na dysk (aktualny) PDF >>

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe