dodano , Redakcja AU

Mazury HoReCa 2018 – specjalistyczne szkolenia dla gastronomii

Targi Mazury HoReCa w Expo Mazury w Ostródzie to nie tylko konkursowe emocje, pokazy kulinarne czy spotkania biznesowe. To także doskonała okazja do uzyskania specjalistycznej wiedzy z zarządzania gastronomią, jej finansami i personelem.

Organizatorzy Targów Mazury HoReCa zapraszają na szkolenia w Expo Mazury w Ostródzie w dniach 17-18.04.2018. 

Szkolenia będą skierowane do właścicieli i managerów restauracji, kawiarni czy cukierni, nowych formatów gastronomicznych, do szefów kuchni, osób zarządzających personelem i kosztami oraz do tych, którzy dopiero startują ze swoim biznesem gastronomicznym. Przeprowadzą je Piotr Rogowski i Paweł Gruba, managerowie zewnętrzni V4B, trenerzy i doradcy z wieloletnim doświadczeniem w branży gastronomicznej.

17.04.2018 zostanie przeprowadzone szkolenie pt. "Nowoczesne zarządzanie personelem w gastronomii, czyli zbuduj kompetentny i zadowolony zespół. Zwiększ obroty przez motywację", a 18.04.2018 szkolenie pt. "Policzalna restauracja. Zarządzanie finansami w gastronomii, czyli znajdź odpowiedź na pytanie: gdzie są te pieniądze?".

 

 

 Szkolenia dla branży są bezpłatne. Wystarczy wypełnić formularz i zgłosić swój udział. Uwaga! Ilość miejsc ograniczona! 

Formularze zgłoszeniowe:

>>>KLIK! 

>>>KLIK!

Zapraszamy!

 

 

 

Bieżące wydanie czasopisma

W nowym Panie nadają tonu. Monika Walecka odczarowuje stereotyp piekarza, Madame Caramel przewodzi po kulinarnych zakątkach Paryża, a sensorka Renata Januszewska odkrywa smakowe niuanse w czekoladzie. Pań nie brakuje w nowym dziale Rzemiosło Przyszłości, jednak mamy też zacne grono Panów. Sprawdź, kto i co się za tym kryje.

Zobacz więcej
Bieżący numer

Polecamy przeczytać

Przejrzyj online Katalog reklam lub ściągnij na dysk (aktualny) PDF >>

Mistrz Branży

Maszyny i urządzenia do produkcji