...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK

Mistrz Branży & Przyjaciele na Sweettargach 2018. Mamy dla Was bezpłatne wejściówki

Wkrótce Sweettargi, a na targach Mistrz Branży w doborowym towarzystwie! 17-18 marca będziemy gościć Sylwię Grodzką-Habę, Daniela Coceanciga, dekoratorki Kingę Jakimowicz oraz Katarzynę Osiecką, mistrzów: Biopiekarza Bogdana Smolorza i Wiesława Kucię (Modecor)! Już dziś czekamy na Was z zaproszeniami na targi!

Na redakcyjnym stoisku Mistrza Branży (nr 27) będzie ciekawie, pomysłowo, pięknie i smacznie. A to dzięki naszym Gościom – mistrzom w swoim fachu! Zaprzyjaźnieni cukiernicy, piekarze i dekoratorki podzielą się z Wami wiedzą i pomysłami na wypieki, dekoracje oraz smak!

W sobotę spotkacie Wiesława Kucię (Modecor), który zakręci Waszą uwagę, przedstawiając widowiskową sztukę dekorowania tortów obrotowych. Kiedy w powietrzu zapachnie chlebem, ale w wersji bezglutenowej i ekologicznej, to znak, że w naszym gronie jest Biopiekarz, niezłomny mistrz tradycyjnego piekarstwa Bogdan Smolorz.

Wiesław Kucia, Modecor

Biopiekarz Bogdan Smolorz

Ok. 13.00 swoją obecność zapowiedziała Sylwia Grodzka-Haba (Pani Foremka), która występi wspólnie z Danielem Coceancig! Ten team wiele osób widziało w finale Cukierniczych Mistrzostw Polski w Warszawie, gdzie serwowali tort deserowy. Na Sweettargach zgrany duet pokaże swoją nowoczesną interpretację tradycyjnych wypieków na Wielkanoc. Nie będzie standardowo!

Sylwia Grodzka-Haba, Pani Foremka

Daniel Coceancig

A w niedzielę od godz. 11.00 będzie duuuużo sugarcraftingu!! Tak zapowiada Kinga Jakimowicz, redaktor prowadząca Mistrza Dekoracji, znana dekoratorka i właścicielka Torcika :) Kinga pokaże zastosowanie nowej na polskim rynku masy cukrowej Formix. Mało tego, wraz z Kasią Osiecką, właścicielką Lukrowych Czarów i jurorką konkursu tortów Cake Festival Poland, odpowie na wszelkie Wasze pytania dotyczące zbliżającej się edycji najsłodszego festiwalu w Polsce!

Kinga Jakimowicz, firma Torcik, redaktor prowadząca Mistrza Branży oraz organizatorka Cake Festival Poland w Katowicach

Katarzyna Osiecka, Lukrowe Czary

W poniedziałek pojawi się nasza autorka, kreatorka biznesu i ambasadorka zmian Alina Śmiłowska, która wciągnie młodych adeptów sztuki piekarskie, cukierniczej w sztukę rozwijania własnych kompetencji biznesowych. Uczniowie ze Śląska wezmą udział w autorskich, nietypowych warsztatach rozwijających własne pokłady kreatywności potrzebne w biznesie. Kto z uczniów ma ochotę dołączyć do niecodziennego projektu, wyzwolić w sobie energię twórczą, niech zgłosi się do nas :) Więcej informacji TUTAJ

UWAGA: ze względu na liczbę chętnych Warsztaty odbędą się na stoisku nr 115.

Spędź z nami Sweettargi! Zapraszamy :)

 

BEZPŁATNE ZAPROSZENIE na Sweettargi 2018 w PDF-ie
(załącznik poniżej)

Bieżące wydanie czasopisma

Listopadowy Mistrz Branży już jest, a w nim m.in.: pastry chef Krzysztof Kopciński o sile polskiego cukiernictwa i wyzwaniach współczesności, relacja z ważnego spotkania ministra rolnictwa Krzysztofa Ardanowskiego z rzemieślnikami piekarstwa w Poznaniu oraz rady Sylwii Majcher, jak produkować "bez odpadów".

Zobacz więcej
Bieżący numer

Polecamy przeczytać

Przejrzyj online Katalog reklam lub ściągnij na dysk (aktualny) PDF >>

Mistrz Branży

Maszyny i urządzenia do produkcji