...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja PS

Najczęściej czytane teksty 2013 roku

Przedstawiamy listę najczęściej klikanych tekstów na portalu w roku 2013.

 Warto zaznaczyć, że nawet materiały z końca listy rankingowej nabiły prawie 10 tys. kliknięć. Zapraszamy do lektury wybranych tekstów i dziękujemy za duże zainteresowanie naszym portalem!

 

 

 

 

Najbardziej poczytne materiały 2013 roku.

Wśród aktualności:

•  Na kocią łapę - Cat Cafe

• Pochwal się weekendowymi wypiekami

• Od ziarenka do kawy

• Takie pierniki to tylko w MAMZ-ie

• Davide Comaschi – World Chocolate Masters 2013

• Certyfikaty dla ponad 90 producentów rogali świętomarcińskich

• Od października sklepy przekażą nieodpłatnie żywność bez VAT-u

• Opakowanie w pigułce

• Anatomia zła ‒ nielegalny rynek żywności w Polsce

• Bezpieczeństwo żywności – jak to się robi w Belgii?

• MUST HAVE, czyli przybornik sugarcraftera

• Czekoladowy Londyn

• Jak obliczyć wartość odżywczą?

 

Wśród receptur:

• Wierna kopia Złomka - tutorial

• Tort 4 piwonii - tutorial

• Pod wisienką

• Tutorial Roberta Antczaka: Lwia głowa

• Delikatne i puszyste pączki

• Słodycz Dakaru

• Makowiec na cieście drożdżowym

• Risotto czekoladowe z nutą crème brûlée

• Strucla makowa

• Z pistacji i migdałów - Pain de Genes à la Pistache

• Kostka Makowa Opium

• Receptura Wielkanocna - Mazurek Karmelowo-Orzechowy

 

 

Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji