...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK

Mistrz piekarstwa i cukiernictwa Wiesław Kucia – Kreatywny 2016

4 października br. w Lublinie poznaliśmy bohaterów IV edycji Kreatywni – projektu rozwijanego od 2013 r. z myślą o innowacyjnych przedsiębiorcach Lubelszczyzny. Wśród 12 twórców biznesu jest piekarz, cukiernik, właściciel nowoczesnego studia piekarsko-cukierniczego i gastronomicznego Szkoła Artystyczna – Wiesław Kucia!

Innowacyjne mogą być nie tylko produkty, ale sam pomysł na biznes, jego realizacja, a nawet stworzenie klimatycznego miejsca, które inspiruje innych, tak jak Szkoła Artystyczna Wiesława Kuci. Choć firma szkoleniowa mistrza świata w piekarstwie działa od 8 lat, prawdziwą metamorfozę przeszła w 2016 r. w nowym, większym miejscu. I zachwyciła m.in. organizatorów projektu Kreatywni.

fot. Maciej Rukasz

– Innowacyjni przedsiębiorcy reprezentujący kreatywne podejście do biznesu to cel naszego projektu i pod tym kątem szukamy ludzi, którzy działają w Lublinie i okolicach, a swoją działalnością wpływają na atrakcyjność naszego miasta. Wiesław Kucia otworzył niepowtarzalne studio kulinarne, w którym dzieli się z ludźmi swoją pasją do gotowania, cukiernictwa i piekarstwa. Świetne jest to, że jego Szkoła działa w industrialnej części naszego miasta – mało, że udało mu się stworzyć designerskie, naprawdę ładne miejsce pełne smaków, to jeszcze wpłynął na rewitalizację przestrzeni miejskiej – komentuje Michał Furmanek, pomysłodawca projektu Kreatywni.

fot. Marta Zgierska/ Maciej Rukasz

Warto dodać, że Wiesław Kucia to nie jedyny przedstawiciel branży piekarsko-cukierniczej w lubelskim projekcie. W drugiej edycji – Kreatywni 2014 – laureatką została dobrze znana artystka cukiernictwa Iga Sarzyńska, która prowadzi pracownię artystyczną w Kazimierzu Dolnym.

Gratulujemy!

 

 

Bieżące wydanie czasopisma

Wakacyjny Mistrz Branży - uczciwy chleb, zioła i czekolada w lodach, kwiaty w ciastkach i wiele innych inspiracji.

  • Wykup prenumeratę

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Przejrzyj numer online lub pobierz PDF PDF >>

    Pełny numer dostępny tylko w prenumeracie >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji