...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK, materiał promocyjny

Mistrzostwa Piekarzy i Cukierników w Tenisie rozstrzygnięte

Przyjechali, zagrali i wygrali w XIV Mistrzostwach Piekarzy i Cukierników w Tenisie. W kategorii 30+ zwyciężył Lucjan Walkowiak, w kategorii 50+ bezkonkurencyjny był Janusz Pietrucha, wśród Pań triumfowała Sylwia Wilk. Natomiast Debel open należał do Tomasza Lasonia i Zbigniewa Szpindlera. Gratulujemy!

Od 31 sierpnia do 2 września poznański obiekt Kortowo Tennis Club gościł u siebie 25 cukierników i piekarzy, którzy  przybyli zawalczyć o zwycięstwo w kolejnej edycji  Mistrzostw Polski. Walka przebiegała w 4 kategoriach: mężczyźni 30+, mężczyźni 50+, kobiety open oraz debel open.

1 września, w sobotni poranek rozpoczęły się gry turniejowe przy doskonałej pogodzie. Rozgrywki przebiegały sprawnie i bez przerw na dostępnych sześciu kortach, natomiast uczestnicy oczekujący na kolejne etapy gier nie nudzili się - mogli szlifować formę w Akademii Tenisa, prowadzonej przez uznanego trenera Wojtka Urbana oraz Karola Przygockiego. Dużą atrakcją były również: konkurs na najszybszy serwis turnieju organizowany przez Winkler Wachtel Polska oraz emocjonujący konkurs DSA Serve in one, polegający na zaserwowaniu w pudełko od zapałek.

W duchu sportowej rywalizacji rozpoczęła się niedziela, która upłynęła przede wszystkim pod znakiem emocji związanych z półfinałami i finałami. Na chętnych czekały również ostatnie lekcje w ramach Akademii Tenisa. Ten wyjątkowy weekend zwieńczyło oficjalne zakończenie turnieju z uroczystą ceremonią wręczenia trofeów, losowaniem licznych nagród, ufundowanych przez sponsorów.

Przyjechali, zagrali, zwyciężyli

Wyniki

Kategoria 30+

1. Lucjan Walkowiak
2. Arkadiusz Jankowiak
3. Jacek Iwanowski

Kategoria 50+

1. Janusz Pietrucha
2. Marek Kołodziej
3. Dariusz Blaszka

Kategoria Kobiety open

1. Sylwia Wilk
2. Ewa Trawińska
3. Marlena Walkowicz

Debel open

1. Tomasz Lasoń / Zbigniew Szpindler
2. Jerzy Buczek / Marek Kołodziej
3. Jan Buczek / Sylwia Wilk oraz Krzysztof Baron / Arkadiusz Jankowiak

Redakcja "Mistrza Branży" jeszcze raz serdecznie gratuluje.

Sponsor główny Mistrzostw: Winkler Wachtel,
Partnerzy turnieju: Winterhalter oraz Lesaffre
Partnerem prawno-finansowym: DSA SA
Patronat medialny: "Piekarz Polski" oraz "Przegląd Piekarski i Cukierniczy".

 

 

Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji