...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK

Młynki zbożowe Mockmill PRO wreszcie w Polsce

Wyczekiwany od premiery w lutym br. na targach BIOFACH młyn zbożowy do zastosowań profesjonalnych Mockmill 200 PRO wreszcie trafił do międzynarodowej dystrybucji. W Polsce pierwszy jego egzemplarz trafił do Łodzi, do prowadzonej przez Agnieszkę i Jacka Tomczyków piekarni Montag.

W Montag specjały powstają dzięki ciężkiej pracy rąk, a wszystkim wypiekom poświęca się wiele czasu i uwagi. Każdy z bochenków powstaje z pasją i zaangażowaniem, każdy jest wyjątkowy. Filozofia łódzkiej piekarni opiera się na założeniu, że chleb powinien być „głównym bohaterem” – doskonały sam w sobie, a nie jedynie neutralną podkładką, tłem dla serów, wędlin, szynek.

fot. Montag

– Chcemy stale urozmaicać naszą ofertę. Pieczywo z dodatkiem świeżo mielonej mąki z prastarych zbóż: płaskurki, samopszy czy krzycy to trend w USA i na zachodzie Europy. Chcemy pójść jeszcze dalej, odkrywać nowe horyzonty piekarstwa i cukiernictwa. Teraz sami możemy tworzyć mąki o dowolnej grubości przemiału, z „superzbóż” chlebowych i niechlebowych, roślin strączkowych, przypraw. Możemy tworzyć specjalne mieszanki wypiekowe. Zatrudniliśmy Mockmill PRO do ciężkiej pracy – twierdzi Jacek Tomczyk.

fot. Mockmill

Kompaktowy Mockmill 200 PRO jest wyposażony w żarna korundowo-ceramiczne, ma wydajność 12 kg najdelikatniejszej mąki na godzinę. Przemysłowy silnik pozwala na wydłużony ciągły czas pracy. Dostępny w cenie promocyjnej 1830 zł + VAT.

Mockmill.com.pl

Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji