...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Nurkowski, materiał promocyjny

Mocne, wydajne i energooszczędne

Te trzy słowa określają piece Revent, które od wielu lat pracują w polskich piekarnia i cukierniach, zarówno w tych rzemieślniczych jak i przemysłowych

W zależności od specyfiki produkcji, dla każdego ważne są inne parametry. Zakłady przemysłowe zwracają uwagę na fakt, że Revent to mocna i energooszczędna obrotówka. Przy instalacjach rzędu kilkunastu pieców obrotowych liczą się koszty energii, spalania gazu(lub oleju) czy koszty utrzymania (przeglądy, wymiany części).

Na tle konkurencji w tych kwestiach piece Revent wypadają wyjątkowo dobrze. Co istotne są przy tym bardzo wydajne mogą wypiekać produkty wsad za wsadem bez przerwy na dogrzanie – zawsze utrzymują zadane parametry wypieku i mają zaparowanie gotowe do kolejnego wsadu. Przykładem może być kajzerka, równo wypieczona wychodząca z pieca co ok 10 min. Ale piec ten nie boi się również cięższych produktów takich jak chleby – zarówno w formach jak i bez(regionalny czy baltonowski), czy np. serniki.

 

Oprócz zalet wymienionych powyżej można również dodać wszechstronność – co jest atutem dla rzemieślników. Doskonale zdajemy sobie sprawę, że mniejsze piekarnie produkują wiele rodzajów produktów, gdzie Revent również się sprawdzi. Oprócz pieczywa drobnego czy chlebów i serników wypiecze również galanterię cukierniczą, biszkopty, słodkie bułki, pizzerki, ciasteczka i wiele innych.

Innym urządzeniem w naszej gamie, które również można opisać tytułowymi parametrami są zmywarki Multiwasher (określane mianem wózkowych). Tak jak i piece zmywarki te pracują zarówno w zakładach rzemieślniczych jak i przemysłowych. Co bardzo ważne są to urządzenia bardzo uniwersalne i elastyczne – umyją prawie każdą rzecz, która jest w zakładzie produkcyjnym i zmieści się do zmywarki a dzięki funkcji wirowania wysuszy.


przed i po

 

Dla przykładu należy wymienić: kosze(domywa ranty), kastle, euroboxy, blachy, formy, ranty, wózki, foremki babkowe, kotły i narzędzia ubijaczek, wózki sklepowe i wiele innych. Dzięki funkcji dekarbonizacji potrafi ściągnąć czarny zapieczony osad z wózków i przywrócić kolor stali. Kolejną ważną funkcją maszyny jest system dezynfekcji – nawet bez chemii dezynfekującej – zmywarka jest w stanie utrzymać temperaturę 85*C przez ok. minutę. Dziś gdy wszyscy konsumenci zwracają na tą kwestię uwagę, dzięki maszynie Multiwasher można uzyskać i pokazać dobre efekty kontrahentom.

Warto również wspomnieć o aspekcie finansowym, gdyż w porównaniu do innych sposobów mycia ten najczęściej okazuje się najbardziej ekonomiczny. Dzięki zastosowaniu technologii Multiwasher można zredukować koszty mycia nawet o połowę w porównaniu z tradycyjnymi sposobami.

Jeśli są Państwo zainteresowani rozwiązaniami dla piekarni lub cukierni zapraszamy do kontaktu.
Konrad Kazanecki 668 409 196

zachęcamy do pobrania katalogu:
https://nurkowski.com/wp-content/uploads/2021/02/Katalog-Nurkowski_2021-02_piekarnia_cukiernia_OK_PREV.pdf

 

www.nurkowski.com

 

 

 

 

Bieżące wydanie czasopisma

Jak używać super grzybów w pieczywie i deserach? Na czym bazować, tworząc modne keto słodkości? Jak uczynić chleb bardziej funkcjonalnym dla organizmu? Czy lodziarnia w zimie może prężnie działać? Co znaczy hygge w cukierni?

  • Wykup prenumeratę

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać








    Przejrzyj numer online lub pobierz PDF PDF >>

    Pełny numer dostępny tylko w prenumeracie >>


    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji