...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK, materiał promocyjny

Modecor i Davide Comaschi – nowa kolekcja dekoracji czekoladowych

2015 r. to dla Modecor czas czekoladowych dekoracji! Włoski producent podjął współpracę z Davide Comaschi, zwycięzcą World Chocolate Master 2013, żeby zaoferować najlepsze rozwiązanie dla cukierników. O nowej kolekcji i współpracy z firmą Modecor opowiada mistrz świata Davide Comaschi.

Davide, jak zaczęła się Twoja współpraca z firmą Modecor Italiana?

Davide Comaschi: Kiedy rok temu firma Modecor skontaktowała się ze mną, sądziłem, że to mała część ogromnego świata producentów dekoracji cukierniczych. Wkrótce zrozumiałem, że się myliłem: Modecor jest świetnie zorganizowaną, profesjonalną firmą zarządzaną przez wspaniałych ludzi. To było dla mnie ciekawe doświadczenie i zarówno ja, jak i firma Modecor wiele z siebie daliśmy i zyskaliśmy zarówno pod względem zawodowym, jak i osobistym.

W wyniku tej współpracy powstała ciekawa kolekcja czekoladowych dekoracji. Jak scharakteryzowałbyś nowy produkt sygnowany Twoim nazwiskiem?

Davide Comaschi: Głównym celem współpracy z firmą Modecor było stworzenie dekoracji, dzięki którym codzienna praca cukierników będzie łatwiejsza. Dekoracje są gotowe do użycia, wzmacniają smak i atrakcyjność wyrobów. Co ważne, gotowe i estetyczne ozdoby mogą stać się integralną częścią ciasta bez "inwazji" w oryginalny smak wyrobów cukierniczych.

Co dokładnie składa się na zestaw nowych dekoracji, tzw. Comaschi Kit?

Davide Comaschi: Każdy Comaschi Kit składa się z zestawu ozdób w różnych wymiarach. Są one dostępne w dwóch formach, koła i kwadratu, z ciemnej lub białej czekolady. Zestawy mogą być stosowane do dekorowania ciast, petit fours i deserków.

   
 

Linia produktów sygnowanych nazwiskiem Davide Comaschi jest uzupełniona folią do czekolady i ColorCioc (na zdjęciu poniżej) – barwniki do żywności na bazie masła kakaowego: specjalne kolory osobiście wybrane przez cukiernika Davide Comaschi, idealnie dopasowane do ciemnej i białej czekolady. Wszystkie barwniki są bez glutenu i są idealne do dekoracji zarówno powierzchni czekolady, jak i wypieków.



 

Jak używać zestawu nowych dekoracji?

Davide Comaschi: Przy użyciu folii możesz stworzyć personalizowane dekoracje – o nowych i eleganckich formach. ColorCioc ma głębokie i błyszczące kolory. Dla jeszcze lepszego efektu proponuję użyć je bezpośrednio w formach do czekolady. 

   
 

Siła czekoladowych dekoracji Modecoru tkwi w ręcznej produkcji: Modecor wybiera najlepsze surowce do ręcznej obróbki, dzięki której zyskujemy perfekcyjne gotowe do użycia dekoracje jako zrobione przez ciebie.

 

 

 

Bieżące wydanie czasopisma

Oddajemy w Wasze ręce najnowszy numer, mocno pachnący świeżym chlebem rodem z San Francisco. Jest też o cieście parzonym, lodach w słoiku i tortach, które zbliżają do siebie ludzi.

  • Wykup prenumeratę

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Przejrzyj numer online lub pobierz PDF PDF >>

    Pełny numer dostępny tylko w prenumeracie >>




    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji