Piętrowy, parterowy, okrągły, z muffinami? Pojawia się o północy i każdy czeka na niego z niecierpliwością. Kiedyś klasyczny element każdego wesela, dziś jadalne dzieło sztuki, które zaskakuje gości.
Efektowne, innowacyjne, przeurocze – te przymiotniki idealnie oddają charakter tortów wykonanych z małych babeczek lub minitorcików. Proponujmy naszym klientom ten modny trend, a z pewnością docenią to niezwykle praktyczne rozwiązanie. Z pewnością dużo łatwiej jest wziąć i obdarować gości słodkimi i pięknymi babeczkami niż kroić wielkie ciacho na nieskończenie wiele części. Para młoda powinna jednak otrzymać minitort, aby tradycji wspólnego krojenia pierwszej porcji stało się zadość. Dla gości stwórzmy urocze babeczki z kremem typu cupcake, muffiny lub minitorciki, które są idealną kopią tortu pary młodej.
Autor: Aleksandra Medvey-Gruszka
Podoba Ci się nowy trend? Skomentuj!