...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

NATURAlnie odliczamy!

ECO zegar tyka! Za nieco ponad 3 tygodnie w Łodzi odbędą się - Targi natura FOOD & beECO. Nie zabraknie warsztatów, pokazów kulinarnych i gorących ECOpremier. Swoją obecność w Atlas Arenie zapowiedział m.in. Tomasz Jakubiak, kucharz znany z programów telewizyjnych "Jakubiak lokalnie" i „MasterChef Junior”.

Skosztuj jako pierwszy

Targi natura FOOD & beECO niezmiennie pozostają najważniejszym wydarzeniem branży produktów ekologicznych i naturalnych w Polsce. Odwiedzający imprezę zapoznają się z bogatą ofertą produktów certyfikowanych, naturalnych, regionalnych i tradycyjnych wytwarzanych przez polskich, jak i zagranicznych producentów oraz przetwórców. Podczas łódzkiej imprezy nie zabraknie wyczekiwanych przez wszystkich odwiedzających - ECOpremier.

Dumni z polskiego eko

W tym roku organizatorzy Targów jeszcze mocniej zacieśnili współpracę z Ogólnopolskim Stowarzyszeniem Przetwórców i Producentów Produktów Ekologicznych „Polska Ekologia'' co szczególnie mocno zostanie zaakcentowane w programie tegorocznych targów.

Agencja wydawnicza Geltz Media (m.in. magazyn Hipoalergiczni), nie tylko zorganizuje kolejne już VII Forum Alergii, ale też rozstrzygnie w Łodzi drugą edycję Plebiscytu Ekologicznego Lista Organic Life Top50. W tym prestiżowym konkursie, za kilkunastoletnią działalność na rzecz ekologii i integracji środowiska ekologicznego w Polsce, w ubiegłym roku wyróżnione zostały również Targi natura FOOD & beECO.

 

 

Po raz kolejny w trakcie Targów natura FOOD & beECO będzie można wziąć udział w „Akademii Biokuriera”. Karol Przybylak, dziennikarz i wydawca serwisów biokurier.pl oraz mamywsieci.pl skupi się na świecie handlu internetowego. Nie zabraknie tematów ROI, PPC, SEM i SEO. To zaś ciągle jeszcze nie koniec branżowych spotkań, konferencji oraz szkoleń, które zaplanowano.

Sprawdź na własnej skórze

Oprócz możliwości poznania najlepszych marek bioproduktów i ekożywności, goście imprezy będą mogli skorzystać z rabatów oraz smakowitych degustacji, a Atlas Arena po raz kolejny zmieni się w platformę wymiany „eco” doświadczeń. Tradycyjnie w trakcie Targów nie zabraknie też pokazów live cooking, podczas których będzie można przekonać się jak wielkie znaczenie w kuchni ma jakość wybieranych produktów spożywczych. W tym roku, podczas smakowitych, otwartych dla wszystkich uczestników targów warsztatów, spotkany się z Tomaszem Jakubiakiem. Kucharz znany z programów telewizyjnych „MasterChef Junior” i "Jakubiak lokalnie" zaprezentuje swoje nowoczesne spojrzenie na tradycyjną polską kuchnię.

Złoto dla wytrwałych

Na koniec w trakcie tegorocznych targów przyznane zostaną Złote Medale dla najwyższej jakości produktów prezentowanych w trakcie imprezy. Prestiżowe wyróżnienie przyznawane jest w aż ośmiu kategoriach. Z wysokiej jakości produktami regionalnymi opartymi na tradycyjnych recepturach (przekazywanych z pokolenia na pokolenie) będzie można zapoznać się również podczas rozstrzyganego w trakcie targów konkursu „Tygiel Smaków” organizowanego przez Departament Rolnictwa i Ochrony Środowiska Urzędu Marszałkowskiego Województwa Łódzkiego.

 

NATURALnie odliczamy! I zapraszamy do Atlas Areny. Do zobaczenia w dniach 16 – 18 września w Łodzi.

Więcej informacji: www.naturafood.pl

 

Bieżące wydanie czasopisma

Panettone na drożdżach czy zakwasie? Czy czosnek pasuje do cukru? Co przyniesie rok 2023? Jak funkcjonuje restauracja oparta na deserach? Dlaczego robienie paczek świątecznych to dobry pomysł dla lodziarni? Zapraszamy do lektury...

  • Wykup prenumeratę

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać



    Przejrzyj numer online lub pobierz PDF >>

    Drukowany numer dostępny w prenumeracie >>


    promocja PLUS

    Zimowe gazetka PGD

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji