...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

NATURAlnie odliczamy!

ECO zegar tyka! Za nieco ponad 3 tygodnie w Łodzi odbędą się - Targi natura FOOD & beECO. Nie zabraknie warsztatów, pokazów kulinarnych i gorących ECOpremier. Swoją obecność w Atlas Arenie zapowiedział m.in. Tomasz Jakubiak, kucharz znany z programów telewizyjnych "Jakubiak lokalnie" i „MasterChef Junior”.

Skosztuj jako pierwszy

Targi natura FOOD & beECO niezmiennie pozostają najważniejszym wydarzeniem branży produktów ekologicznych i naturalnych w Polsce. Odwiedzający imprezę zapoznają się z bogatą ofertą produktów certyfikowanych, naturalnych, regionalnych i tradycyjnych wytwarzanych przez polskich, jak i zagranicznych producentów oraz przetwórców. Podczas łódzkiej imprezy nie zabraknie wyczekiwanych przez wszystkich odwiedzających - ECOpremier.

Dumni z polskiego eko

W tym roku organizatorzy Targów jeszcze mocniej zacieśnili współpracę z Ogólnopolskim Stowarzyszeniem Przetwórców i Producentów Produktów Ekologicznych „Polska Ekologia'' co szczególnie mocno zostanie zaakcentowane w programie tegorocznych targów.

Agencja wydawnicza Geltz Media (m.in. magazyn Hipoalergiczni), nie tylko zorganizuje kolejne już VII Forum Alergii, ale też rozstrzygnie w Łodzi drugą edycję Plebiscytu Ekologicznego Lista Organic Life Top50. W tym prestiżowym konkursie, za kilkunastoletnią działalność na rzecz ekologii i integracji środowiska ekologicznego w Polsce, w ubiegłym roku wyróżnione zostały również Targi natura FOOD & beECO.

 

 

Po raz kolejny w trakcie Targów natura FOOD & beECO będzie można wziąć udział w „Akademii Biokuriera”. Karol Przybylak, dziennikarz i wydawca serwisów biokurier.pl oraz mamywsieci.pl skupi się na świecie handlu internetowego. Nie zabraknie tematów ROI, PPC, SEM i SEO. To zaś ciągle jeszcze nie koniec branżowych spotkań, konferencji oraz szkoleń, które zaplanowano.

Sprawdź na własnej skórze

Oprócz możliwości poznania najlepszych marek bioproduktów i ekożywności, goście imprezy będą mogli skorzystać z rabatów oraz smakowitych degustacji, a Atlas Arena po raz kolejny zmieni się w platformę wymiany „eco” doświadczeń. Tradycyjnie w trakcie Targów nie zabraknie też pokazów live cooking, podczas których będzie można przekonać się jak wielkie znaczenie w kuchni ma jakość wybieranych produktów spożywczych. W tym roku, podczas smakowitych, otwartych dla wszystkich uczestników targów warsztatów, spotkany się z Tomaszem Jakubiakiem. Kucharz znany z programów telewizyjnych „MasterChef Junior” i "Jakubiak lokalnie" zaprezentuje swoje nowoczesne spojrzenie na tradycyjną polską kuchnię.

Złoto dla wytrwałych

Na koniec w trakcie tegorocznych targów przyznane zostaną Złote Medale dla najwyższej jakości produktów prezentowanych w trakcie imprezy. Prestiżowe wyróżnienie przyznawane jest w aż ośmiu kategoriach. Z wysokiej jakości produktami regionalnymi opartymi na tradycyjnych recepturach (przekazywanych z pokolenia na pokolenie) będzie można zapoznać się również podczas rozstrzyganego w trakcie targów konkursu „Tygiel Smaków” organizowanego przez Departament Rolnictwa i Ochrony Środowiska Urzędu Marszałkowskiego Województwa Łódzkiego.

 

NATURALnie odliczamy! I zapraszamy do Atlas Areny. Do zobaczenia w dniach 16 – 18 września w Łodzi.

Więcej informacji: www.naturafood.pl

 

Bieżące wydanie czasopisma

Poznaj nowe trendy, takie jak kakao ceremonialne, zainspiruj się recepturami finalistów Mistrzostw Polski na Pralinę, dowiedz się jak tworzyć praliny.

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji