...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK, materiał promocyjny

NOWOŚĆ „Sztuka dekoracji cukierniczej – Międzynarodowa Szkoła Squires Kitchen”

W połowie grudnia, nakładem wydawnictwa Promise, ukaże się polskie wydanie przekrojowego kompendium wiedzy pt. „Sztuka dekoracji cukierniczej – Międzynarodowa Szkoła Squires Kitchen”. To obowiązkowy tytuł w biblioteczce każdego profesjonalnego dekoratora wyrobów cukierniczych w Polsce.

Na ponad 500 stronach znajdują się pierwsze polskie opisy najpopularniejszych technik dekoratorskich dotyczących stylu angielskiego, kwiatów cukrowych, dekoracji wyciskanych z lukru królewskiego, czekolady i innych. Są tam też metody składania piętrowych tortów oraz przepisy przydatne przy komercyjnym pieczeniu. W książce można znaleźć torty na każdą okazję (wesele, Boże Narodzenie, chrzciny, Dzień Mamy), a także desery na urodziny i przyjęcia.

To także autorskie projekty i porady 20 najpopularniejszych ekspertów z dziedziny dekoracji i cukiernictwa,  cenionych w Wielkiej Brytanii i na świecie. Redakcję merytoryczną polskiego wydania powierzono dyrektor Akademii tortownia.pl, Agnieszce Klimczak.

Każdy rozdział to zbiór tradycyjnych technik, nowych metod i pełnych projektów do samodzielnego odtworzenia. Publikacja zawiera około 1400 kolorowych fotografii i 55 szablonów do tworzenia słodkich dekoracji. Wszystko bogato ilustrowane instrukcjami krok-po-kroku.

Na książkę składają się instrukcje i projekty następujących autorów:
Alan Dunn, Ann Skipp, Bea Harling, Carlos Lischetti, Ceri DD Griffiths, Claire Fitzsimons, Eddie Spence MBE, Geraldine Dahlke, Helen Knight, Helen Mansey, Jan Clement-May, Kathy Moore, Linda Garnham, Liz Aplin, Makiko Searle, Mark Tilling, Naomi Yamamoto, Paddi Clark, Susan Griffiths, Susanna Righetto, Tessa Whitehouse.

Wydawnictwo: Promise
Oprawa: twarda z obwolutą
Liczba stron: 520

ISBN: 9788375411751

Więcej informacji i przedsprzedaż: TUTAJ

Bieżące wydanie czasopisma

W wakacyjnym Mistrzu Branży: Zdrowo i smacznie z Beatą Sadowską, zielona przyszłość cukiernictwa i świeżo mielona mąka w piekarniach

Zobacz więcej
Bieżący numer

Polecamy przeczytać

Przejrzyj okrojony numer (Katalog reklam) online lub pobierz PDF >>

Pełny numer dostępny tylko w prenumeracie >>

Mistrz Branży

Maszyny i urządzenia do produkcji