...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK

Na Mikołajki Mistrz Branży z dobrą książką

Lubimy wszystko, co dobre, długie rozmowy i ciekawą kulinarną lekturę. A nade wszystko lubimy sprawiać naszym Czytelnikom miłe niespodzianki. Z okazji Mikołajek przygotowaliśmy Mistrza Branży z bardzo dobrą książką :)

Warto czytać – pod takim hasłem na łamach „Mistrza Branży” publikujemy recenzje najnowszych książek kulinarnych, które ukazały się w Polsce. Miesiąc temu pisaliśmy o wypiekach wegańskich znanego blogera Pawła Ochmana. W wydaniu grudniowym polecamy wyjątkowo barwną podróż po świecie przypraw z Ewą Maliką Szyc-Juchnowicz oraz powrót do dawnych receptur kuchni polskiej z Anną Włodarczyk.

Tym razem słowo ciałem się stało i do prenumeraty Mistrza Branży dołączamy jedną z trzech wciągających książek.

6 grudnia 2017 r., w godz. 12.00-22.00, pierwsze trzy osoby, które wyślą zamówienie na prenumeratę „Mistrza Branży” (10 wydań), otrzymają 1 z 3 nowości wydawniczych:

Pyszności z roślin, Paweł Ochman
Retro Kuchnia, Anna Włodarczyk
Przyprawy, Ewa Malika Szyc-Juchnowicz

Koszt prenumeraty to 149 zł brutto

1. Zamówienie obejmuje zarówno nowych prenumeratorów, jak i czytelników, którzy chcą przedłużyć prenumeratę Mistrza Branży na 2018 r.
2. Mail z zamówieniem na prenumeratę "Mistrza Branży" oraz podanym tytułem preferowanej książki prosimy wysłać na adres: prenumerata@mistrzbranzy.pl.
3. Książki zostaną wysłane na podane adresy po otrzymaniu dowodu wpłaty.

Przypominamy: na maile czekamy 6 grudnia, do godz. 22.00.
Liczy się kolejność zgłoszeń

PRENUMERATA

Numer konta bankowego do wpłaty za roczną prenumeratę (10 wydań) drukowanego poradnika Mistrz Branży:
25 1050 1214 1000 0022 0065 5245
Wydawnictwo Grupa 69
ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice

Blankiet z wypełnionym zamówieniem na roczną prenumeratę -> PDF do sciągnięcia

Bieżące wydanie czasopisma

Mistrz Branży na Gwiazdkę, czyli czekolada mistrzów, ferment w cukiernictwie i siła fińskiego piekarstwa. Sprawdź receptury mistrzów z całego świata na świąteczne wypieki i desery z czekoladą. Stwórz własną tabliczkę "bean to bar", spróbuj trufli z kiszoną dynią, upiecz chleb korzenny i skosztuj fińskiego chleba...

Zobacz więcej
Bieżący numer

Polecamy przeczytać

Przejrzyj nowy numer online lub pobierz pdf PDF >>

Mistrz Branży

Maszyny i urządzenia do produkcji