dodano , Redakcja AK

Na Mikołajki Mistrz Branży z dobrą książką

Lubimy wszystko, co dobre, długie rozmowy i ciekawą kulinarną lekturę. A nade wszystko lubimy sprawiać naszym Czytelnikom miłe niespodzianki. Z okazji Mikołajek przygotowaliśmy Mistrza Branży z bardzo dobrą książką :)

Warto czytać – pod takim hasłem na łamach „Mistrza Branży” publikujemy recenzje najnowszych książek kulinarnych, które ukazały się w Polsce. Miesiąc temu pisaliśmy o wypiekach wegańskich znanego blogera Pawła Ochmana. W wydaniu grudniowym polecamy wyjątkowo barwną podróż po świecie przypraw z Ewą Maliką Szyc-Juchnowicz oraz powrót do dawnych receptur kuchni polskiej z Anną Włodarczyk.

Tym razem słowo ciałem się stało i do prenumeraty Mistrza Branży dołączamy jedną z trzech wciągających książek.

6 grudnia 2017 r., w godz. 12.00-22.00, pierwsze trzy osoby, które wyślą zamówienie na prenumeratę „Mistrza Branży” (10 wydań), otrzymają 1 z 3 nowości wydawniczych:

Pyszności z roślin, Paweł Ochman
Retro Kuchnia, Anna Włodarczyk
Przyprawy, Ewa Malika Szyc-Juchnowicz

Koszt prenumeraty to 149 zł brutto

1. Zamówienie obejmuje zarówno nowych prenumeratorów, jak i czytelników, którzy chcą przedłużyć prenumeratę Mistrza Branży na 2018 r.
2. Mail z zamówieniem na prenumeratę "Mistrza Branży" oraz podanym tytułem preferowanej książki prosimy wysłać na adres: prenumerata@mistrzbranzy.pl.
3. Książki zostaną wysłane na podane adresy po otrzymaniu dowodu wpłaty.

Przypominamy: na maile czekamy 6 grudnia, do godz. 22.00.
Liczy się kolejność zgłoszeń

PRENUMERATA

Numer konta bankowego do wpłaty za roczną prenumeratę (10 wydań) drukowanego poradnika Mistrz Branży:
25 1050 1214 1000 0022 0065 5245
Wydawnictwo Grupa 69
ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice

Blankiet z wypełnionym zamówieniem na roczną prenumeratę -> PDF do sciągnięcia

Bieżące wydanie czasopisma

Bardziej pastry czy tylko chef? Maciej Rosiński opowiada, dlaczego warto połączyć kuchnię i cukiernię w jeden warsztat doskonałego smaku. Ponadto - dużo o chlebie, również tym sprzedawanym online, bio i takim, który tworzy jedyny w Polsce piekarz z dyplomem Le Cordon Bleu! Zobaczcie, co czeka na Was w nowym wydaniu!

Zobacz więcej
Bieżący numer

Polecamy przeczytać

Przejrzyj online Katalog reklam lub ściągnij na dysk (aktualny) PDF >>

Mistrz Branży

Maszyny i urządzenia do produkcji