...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU, materiał promocyjny

Nadaj szyku swojej cukierni - szkolenie z monoporcji i eklerów

Moda na francuski akcent w cukierniach i piekarniach to nieprzemijający trend. Być może dlatego, że klasyka i elegancja nigdy nam się nie znudzi. Chcesz również wprowadzić do swojej cukierni pyszne eklery oraz świetnie się prezentujące monoporcje? Zapraszamy na najnowsze szkolenie w Szkole Artystycznej Wiesława Kuci!

Program szkolenia:

1. Jogurt/malina/brownie
2. Kasztan/żurawina
3. Wiśnia/kawa/pszenica
4. Biała czekolada/wanilia/czarna porzeczka
5. Kokos/gorzka czekolada/nasiona chia
6. Ptyś z kruszonką i sezamem
7. Brownie/Pate bombe z jałowcem
8. Ekler pistacja/banan
9. Sernik mascarpone/śliwka/karmel
10. Ciasto kruche/creme brulle/marakuja/czekolada

 

 


Podczas szkolenia organizatorzy zapewniają stanowiska pracy wyposażone w potrzebny sprzęt, materiały oraz surowce. Po szkoleniu każdy uczestnik otrymuje certyfikat potwierdzający ukończenie szkolenia. Podczas szkolenia przewidziana przerwa na poczęstunek i obiad.

UWAGA! Ilość miejsc ograniczona.

Cena: 849.00zł
Data: 20 – 21 lutego (pn -wt)
Godz.: 8.00 – 17.00 (pn) i 8.00 – 15.00 (wt)
Prowadzący: Maciej Wiśniewski

 

Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji