Moda na francuski akcent w cukierniach i piekarniach to nieprzemijający trend. Być może dlatego, że klasyka i elegancja nigdy nam się nie znudzi. Chcesz również wprowadzić do swojej cukierni pyszne eklery oraz świetnie się prezentujące monoporcje? Zapraszamy na najnowsze szkolenie w Szkole Artystycznej Wiesława Kuci!
Program szkolenia:
1. Jogurt/malina/brownie
2. Kasztan/żurawina
3. Wiśnia/kawa/pszenica
4. Biała czekolada/wanilia/czarna porzeczka
5. Kokos/gorzka czekolada/nasiona chia
6. Ptyś z kruszonką i sezamem
7. Brownie/Pate bombe z jałowcem
8. Ekler pistacja/banan
9. Sernik mascarpone/śliwka/karmel
10. Ciasto kruche/creme brulle/marakuja/czekolada
Podczas szkolenia organizatorzy zapewniają stanowiska pracy wyposażone w potrzebny sprzęt, materiały oraz surowce. Po szkoleniu każdy uczestnik otrymuje certyfikat potwierdzający ukończenie szkolenia. Podczas szkolenia przewidziana przerwa na poczęstunek i obiad.
UWAGA! Ilość miejsc ograniczona.
Cena: 849.00zł
Data: 20 – 21 lutego (pn -wt)
Godz.: 8.00 – 17.00 (pn) i 8.00 – 15.00 (wt)
Prowadzący: Maciej Wiśniewski