...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK

Najlepsze: komponent, urządzenie i wyrób Sweettargi 2018

17 marca br. w Katowicach jury konkursu na Najlepszy Produkt Sweettargi 2018 wyłoniło zwycięzców w trzech kategoriach: komponent, urządzenie i gotowy wyrób. Wyniki odzwierciedlają najważniejsze trendy w branży piekarskiej i cukierniczej!

Zgodnie z regulaminem konkursu jury miało za zadanie ocenić produkty zgłoszone przez wystawców, zwracając uwagę na wykorzystanie nowoczesnych rozwiązań technologicznych. W tym roku jurorami byli: mistrzowie cukiernictwa Stefan Przebindowski oraz Anna Przebindowska, a także Anna Kania z redakcji Mistrz Branży. Co do wyboru produktów jury było wyjątkowo zgodne, a ich werdykt prezentujemy poniżej.

WYNIKI KONKURSU NA NAJLEPSZY PRODUKT Sweettargi 2018

w kategorii WYRÓB

I miejsce – Eco Trade Sp. z o.o. za mieszankę do produckji chleba jaglanego (o niskiej zawartości glutenu)

II miejsce – Modena M.A. Tokarski Spółka Jawna za lody Bombardino

III miejsce – PPH Waflex Wytwórnia Wafli do Lodów Wiesław Stankiewicz za Black Twister (czarne wafelki do lodów)

WYRÓŻNIENIE  dla Eco Trade Sp. z o.o. za Scarlet Red Velvet (mieszanka do wypieku ciasta biszkoptowo- tłuszczowego o smaku malinowym)

w kategorii KOMPONENT

I miejsce – Soreno Alina Maciejewska za lody Floryda Twist

II miejsce – SEMIX Sp. z o.o. za Biały Makowen (mieszanka do produkcji nadzienia makowego na bazie białego maku)


III miejsce – Carotex Aromaty Sp. z o.o. Sp.K. za Carosmak Plus (aromaty wzbogacone o dodatek barwnika spożywczego)

WYRÓŻNIENIE dla PRPH Kandy za: gotowy do użycia rękaw cukierniczy RENGO


w kategorii URZĄDZENIE

I miejsce – M.G.S. FRIGOMAT za urządzenie do produkcji świeżych lodów

II miejsce – LODEL za Freezerr 2 Soft (100% polskie urządzenie do produkcji lodów włoskich)

Gratulujemy!

 

Bieżące wydanie czasopisma

Zapraszamy do jesiennego wydania MB, w którym dr Józef Sadkiewicz namawia do wspierania polskich, ekologicznych producentów, dostosowywania technologii produkcji pieczywa do surowca i powrotu do dawnego smaku chleba. Podejmujemy też ważny temat aluminium w piekarstwie oraz zachęcamy do zmiany myślenia o opakowaniach na chleb.

Zobacz więcej
Bieżący numer

Polecamy przeczytać

Przejrzyj online Katalog reklam lub ściągnij na dysk (aktualny) PDF >>

Mistrz Branży

Maszyny i urządzenia do produkcji