...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja PS

Najlepszy prezent na Święta – najnowsze wydanie Mistrza Dekoracji!

Czy lukrowanie pierników na sprzedaż jest legalne w domowym zaciszu? Piszemy o dekorowaniu bez owijania w bawełnę. W ciepłe sploty owijamy za to ciasta. Z nami świąteczne dekoracje będą naprawdę magiczne! Podsumowujemy też najważniejsze imprezy branżowe roku - jest się czym chwalić! To był dobry rok dla polskiego sugarcraftingu.

Pod choinką każdy powinien znaleźć wymarzony prezent. Każdy, kto był grzeczny. Bardzo grzeczni byli w tym roku polscy sugarcrafterzy, którzy pokazali klasę i talent na najważniejszych imprezach branżowych w tym roku.





Ponad 300 zgłoszeń do I edycji Cake Festival Poland w Katowicach. Podium dla Sweet Team Poland oraz Moniki Kwaśniewskiej, a także liczne wyróżnienia dla Polaków na Cake International w Birmingham oraz główna nagroda dla Katarzyny Osieckiej na Cukrarsky Festival w Czechach. W najnowszym wydaniu przeczytacie relacje, a także wywiady z laureatkami konkursów.


Licencja na lukrowanie
Malwina Franczak, absolutna rekordzistka i wielka wygrana Cake Festival Poland wspomina w naszym wywiadzie swoje początki, zdradza skąd czerpie tak szalone pomysły jak ten na słynnego robala. Wyjaśnia też, dlaczego zajęła się lukrowaniem pierników, choć jej marzeniem jest pracownia tortów, które zagwarantowały jej główną wygraną w konkursie.


Okazuje się, że często łatwiej jest zrezygnować z marzeń, niż sprostać wyśrubowanym przepisom, którymi obarczone jest prowadzenie pracowni tortów artystycznych. Ale czy zawsze pieczenie i dekorowanie w domu bez działalności jest nielegalne? Tym ważnym tematem zajmujemy się w oddzielnym artykule, który z pewnością rozwieje sporo Waszych wątpliwości.





Nie piernicz, dekoruj!
Ciepłe sweterki, bałwan, jemioła, kutia. Oto świąteczny niezbędnik. My czynimy go jeszcze słodszym, bo pokazujemy jak każdy jego element samodzielnie wykonać z cukru! Dzięki naszym tutorialom polskie bożonarodzeniowe  stoły będą jeszcze ciekawsze. Nie może zabraknąć na nich ciasta udekorowanego w stylu dripping!





 

Pokażemy Wam też, jak opakować ciastko, by stało się wymarzonym prezentem. Wyprzedzając już czas, przyszykowaliśmy też coś specjalnego na Walentynki oraz Dzień Babci! Tymczasem zachęcamy Was do naszej prenumeraty i śledzenia trendów przez cały przyszły rok. Nie gwarantujemy, że słońce będzie w nim świecić każdego dnia. Ale jedno możemy powiedzieć - będzie słodko!

Autorzy numeru trzeciego >>

 

Zobacz na ISSUU katalog reklam numeru #03 lub ściągnij plik PDF (29MB)


Prenumerata czasopisma „Mistrz Dekoracji”

Koszt prenumeraty Mistrza Dekoracji (3 wydania):
na terenie Polski
60 zł wysyłka listem zwykłym,


prenumerata zagraniczna kraje UE
105 zł wysyłka priorytetowa,
93 zł wysyłka ekonomiczna

SWIFT: ALBPPLPW

Zamów:
Wpłata na konto z dopiskiem: prenumerata Mistrza Dekoracji od numeru 1/2016
Alior Bank 86 2490 0005 0000 4600 7333 2139

Idea Doradztwo Biznesowe
40-750 Katowice

Dane do faktury oraz wysyłki prześlij mailem lub przekaż telefonicznie
prenumerata@MistrzDekoracji.pl
tel. 881 610 660

Pojedyncze wydania dostępny u naszych Partnerów:

Torcik, Sempre, Dekorpol, Sweet Decor

Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji