...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja PS

Najsłodszy konkurs dla profesjonalistów!

Złoto cukierników - karmel przybierze zachwycające kształty! To będzie fantastyczne święto cukierniczej twórczości! Przez dwa dni, 26 i 27 września, podczas konkursu Art of Taste cukiernicy wykonywać będą rzeźby z karmelu oraz zaprezentują przepiękne i pyszne torty.

 Przez następne dwa dni swoich sił będą próbować uczniowie w ramach edukacyjnej odsłony konkursu, czyli Art of Taste School.  Organizatorem konkursu są Międzynarodowe Targi Poznańskie, które w merytorycznej współpracy z mistrzami cukiernictwa: Michałem Doroszkiewiczem i Pawłem Mieszałą inaugurują pierwszą edycję najsłodszego artystycznego wydarzenia cukierniczego w Polsce.

 

W konkursie mogą wziąć udział udokumentowani cukiernicy. W dwuosobowych drużynach rzemieślnicy mają szansę pokazać wielotysięcznej, profesjonalnej publiczności, która przybywa na targi z grupy POLAGRA,  nie tylko swoje umiejętności techniczne, ale jednocześnie zachwycić pomysłowością i polotem. To fantastyczne miejsce do tego, aby dać upust swojej kreatywności i udowodnić, że „Ja, prawdziwy cukiernik, jestem przede wszystkim artystą!”.

 

Konkurs Art of Taste to będzie fenomenalna uczta dla oczu. Zarówno strzeliste, delikatne, koronkarskie wręcz i precyzyjne rzeźby z karmelu, ale też i ornamentacyjnie, a może właśnie skromniejsze, ale za to niezmiernie  pomysłowo i designersko zaprojektowane torty będą zachwycać jury i publiczność. Z kolei 28 i 29 września odbędzie się uczniowska odsłona konkursu, czyli Art of Taste School. Pod okiem Pawła Mieszały adepci zawodu będą przygotowywać tort oraz deser restauracyjny.
To konkurs dla cukierników i ich pomocników, w których naturze pierwiastek artystyczny jest dominujący, a chęć do pokazania szerokiej publiczności swojego talentu i warsztatu ogromna.

Zapraszamy do udziału w cukierniczym konkursie najwyższej próby!

 

W tym samym czasie odbędą się największe targi dla sektora spożywczego i gastronomicznego: POLAGRA GASTRO, POLAGRA FOOD oraz POLAGRA TECH, na których salonem wiodącym będzie Salon Technologii Piekarskich i Cukierniczych.

 

Bieżące wydanie czasopisma

Pączkowe trendy, karnawał po francusku, włoskie chleby, przegląd firm szkoleniowych!

  • Wykup prenumeratę

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Przejrzyj numer online lub pobierz PDF PDF >>

    Pełny numer dostępny tylko w prenumeracie >>




    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji