...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Największe kulinarne wydarzenie roku

Premiera książki “Kucharze Nasza Historia” odbędzie się nie gdzie indziej jak przy stole - dziesięcio-daniową kolację przygotują wybitni szefowie kuchni i cukiernicy. Niezwykłości wydarzeniu dodaje fakt, że dochód z niego zostanie przeznaczony na cele charytatywne.

To pierwsze wydarzenie kulinarne w Polsce takiego kalibru. Jeszcze nigdy dotąd w  jednym miejscu nie zgromadziło się tylu cenionych szefów kuchni oraz barmanów. W dniu 11 kwietnia 2019 r. z okazji premiery książki Polish Chef “Kucharze Nasza Historia”, która odbędzie się w hotelu Herbarium**** Przygotują oni dla gości dziesięcio-daniową kolację degustacyjną z alkoholem.

Na talerzach będą gościć  przede wszystkim produkty regionalne, pochodzące z polskich upraw i hodowli dostarczane przez lokalnych producentów.


Od strony kuchni o gości zadbają jedni z najlepszych kucharzy, cukierników w tym kraju oraz kilku gości z zagranicy:

Rafał Koziorzemski

Marcin Popielarz

Daniel Watkins

Michał Kępiński

Jacek Koprowski

Dawid Klimaniec

Ianthi Michalaki

Mateusz Dziwosz

Michał Wiśniewski

Patryk Szczepański

Ryan Thompson

Michał Szczepański

Dariusz Antończyk

Kamil Kędzierski

Patryk Stafin

Alkoholem zajmą się barmani:

Steve Zachariasz

Łukasz Stafin

Podczas kolacji będzie również okazja spróbować alkoholi z Dworu Sieraków czy też kawioru od Antonius Caviar. Gościem specjalnym kolacji będzie Cristian Gadau, współwłaściciel oraz założyciel The Best Chef’a.

Cały dochód z kolacji zostanie przeznaczony na pomoc Centrum Onkologii Dziecięcej - Przylądek Nadziei we Wrocławiu.

O książce

Książka powstała dzięki pracy ponad 65 osób. Zawiera przepisy przystawek, dań głównych, deserów oraz drinków. W sumie 90 pozycji wykreowanych przez 45 Szefów kuchni, cukierników i barmanów. Dochód z publikacji zostanie przekazany na wsparcie podopiecznych z Wrocławskiego Domu Dziecka przy ul. Parkowej. Nikt z ludzi zaangażowanych w projekt nie ma z tego projektu ani złotówki. Dla wszystkich twórców jest to forma niesamowitej pamiątki na dalsze lata pracy.  Ideą przewodnią jest pokazanie, że można działać wspólnie, z radością, w koleżeńskiej atmosferze i ponad podziałami. Można połączyć ludzi i zrobić razem wszystko, wystarczy chcieć.

Więcej informacji >>> KLIK

>>> http://polishchef.pl/

Bieżące wydanie czasopisma

W listopadowym Mistrzu Branży piekarz i pasjonatka rzemieślniczego chleba opowiadają o swojej pasji, własnym rozwoju i konkursie Master Baker Bakepol. Sięgamy drzew i oswajamy nowe smaki z Małgorzatą Kalembą-Drożdż, zastępujemy cukier błonnikiem itd.

  • Wykup prenumeratę

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Przejrzyj okrojony numer (Katalog reklam) online lub pobierz PDF >>

    Pełny numer dostępny tylko w prenumeracie >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji