...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Niepodległa Polska Smakuje

Pokazy gotowania, degustacja potraw, konkursy kulinarne, strefa ekspertów - to wszystko w pawilonie Niepodległa Polska Smakuje, który do jutra trwa w Rudawce Rymanowskiej.

Stowarzyszenie Polska Ekologia zaprasza do Rudawki Rymanowskiej na Pożegnanie Lata. Dziś i jutro (25-26.08.2018 r.) w Pawilonie "Niepodległa Polska Smakuje" .odbędą się smakowite pokazy, degustacje i porady eksperckie. Wszystko po to by promować Polską żywność oznaczoną znakami jakości, w tym również żywność ekologiczną . Przez dwa dni odbywać będą się konkursy kulinarne oraz degustacje potraw Kuchni Polskiej przygotowanych przez najlepszych kucharzy z różnych regionów naszego kraju. W pawilonie znajdą się także stoiska informacyjne funduszy finansujących projekt, a zainteresowani rolnicy i przetwórcy uzyskają informacje od ekspertów jakie kryteria trzeba spełnić, aby uzyskać, np. certyfikat ekologiczny. Projekt ten został sfinansowany z Funduszów Promocji mięsa wieprzowego, wołowego, owczego, drobiowego, mleka, owoców i warzyw.

 

 

Prócz tego, na gości Pożegnania Wakacji będzie czekać wiele dodatkowych atrakcji, między innymi: wystawa zwierząt hodowlanych, konkurs hipiczny koni huculskich, pieczenie byka na rożnie, wieczorny koncert muzyczny oraz zabawa taneczna, pokaz ogni sztucznych, wesołe miasteczko dla najmłodszych oraz wiele innych atrakcji. Będzie również możliwość zakupów produktów regionalnych, takich jak: miody, sery, wędliny, piwa itp. A to wszystko w przepięknym otoczeniu widoków Beskidu Niskiego oraz przełom Wisłoka.

 

Bieżące wydanie czasopisma

Poznaj sezonowe trendy tortowe oraz receptury lodziarskie finalistów Gelato Poland, przekonaj się jak ważne jest śniadanie w piekarni...

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji