...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Słodka Kreacja, materiał promocyjny

Noworoczne rabaty cenowe w Akademii Słodka Kreacja

Zapraszamy na szkolenia a jednocześnie informujemy o trwających jeszcze rabatach.

Od teraz do 30.01.2016r rozdajemy rabaty w wysokości :
- przy zakupie 4 dni szkoleniowych obowiązuje 20% rabatu cenowego,
- przy 6 dniach szkoleniowych to aż 25 % rabatu cenowego!

Do 28.02.2016r. rozdajemy kolejne rabaty w wysokości :
- przy zakupie 4 dni szkoleniowych obowiązuje 15% rabatu cenowego,
- przy 6 dniach szkoleniowych to aż 20 % rabatu cenowego!

Nie czekaj! Skorzystaj już dziś!

* promocja dotyczy wszystkich szkoleń.
** obowiązkowo jest wymagana zaliczka na szkolenia w wysokości 500 zł

 


 

Zapraszamy na szkolenia

Zapraszam na szkolenia z Wafer Paper Flower – wykładowca Gabi Rüscher
Szkolenie dwudniowe
Termin: 05,06.03.2016 r. (po 8 godzin zegarowych wraz z przerwami)
Maksymalna ilość uczestników: 10 osób
Cena za moduł jednodniowy: 550 zł
W pobliżu Akademii dostępny jest tani nocleg w internacie w cenie 34 zł, przy zgłoszeniu prosimy napisać, czy zamawiają Państwo również taki nocleg, czy znajdują coś na własną rękę.

 


Szkolenie obejmuje:
05.03.2016r–Wafer Paper Flower Zakochałam się w Wafer Paper od pierwszego dotyku.Kwiaty są delikatne i bardzo lekkie. Wykonujemy 3 rodzaje kwiatów trzema różnymi technikami. Pokazuje np.w jaki sposób tworzy się szablony,farbuje się kwiaty, jak przechowywać Wafer Paper. Po czym wiążemy kwiaty w mały bukiecik, który uczestnicy zabiorą ze sobą do domu.Proszę o zabranie ze sobą odpowiedniego kartoniku.

Osoby zainteresowane 2 modułem wiążą kwiaty drugiego dnia.

06.03.2016r- Sztuka malowania Każdy posiada talent ,trzeba tylko pozwolić mu się wyzwolić,wiec pokaże wam w jaki prosty sposób można wymalować mały obrazek na torcie. Pokaże wam w jaki sposób dobierać farbę,pędzle i inne akcesoria. Po czym tort będzie dekorowany.

Moduł 1+2 Tort malowany w trakcie drugiego szkolenia będzie dekorowany kwiatami ze szkolenia pierwszego..

Każdy z uczestników otrzyma Certyfikat ukończonego szkolenia

Serdecznie zapraszamy!

 

 

Tylko teraz przy zakupie szkolenia Wafer Paper Flower, szkolenie ROYAL ICING 4.03.16 w super cenie tylko 390zł

Cena po 15 stycznia wyniesie 500 zł

Szkolenie obejmuje :
- wykonanie różowego tortu - wzór do opracowania podczas szkolenia prezentujemy poniżej,
- Borders s,c. wzory gwiazdką malowane,
- praca z tylkami 1-2-3 wzory wypełniające,

Każdy z uczestników otrzyma Certyfikat ukończonego szkolenia

Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji