Firma Unifet proponuje wysokiej jakości margaryny dla przemysłu cukierniczego oraz piekarskiego.
Margaryny Puff Pastry
do produkcji ciast francuskich, półfrancuskich i croissantów.
PRIMERA TRANSFREE Pu. Pastry Professional plates 80 % CLEAN LABEL
Zawiera tylko naturalne składniki. Nie zawiera kwasów tłuszczowych trans, ani substancji dodatkowych takich jak: konserwanty, sztuczne aromaty i barwniki. Każda z płyt osobno pakowana w folię co znacznie ułatwia proces przygotowania ciasta. Margaryny dla Klientów poszukujących produktów o idealnym stosunku jakości do ceny.
PRIMERA TRANSFREE Pu. Pastry Professional 80 % CLEAN LABEL
Zawiera tylko naturalne składniki. Nie zawiera kwasów tłuszczowych trans i substancji dodatkowych (konserwanty, sztuczne aromaty i barwniki). Blok nacięty strunowo na 5 płyt po 2 kg ułatwia i optymalizuje kosztowo proces produkcji na skalę przemysłową. Margaryny dla Klientów poszukujących produktów o idealnym stosunku jakości do ceny.
Margaryny PREMIUM CUKIERNICZE
premium cukiernicze
PRIMERA TRANSFREE Cukierniczo-Kremowa 80 % CLEAN LABEL
Najwyższej jakości margaryna polecana do produkcji wszelkiego rodzaju ciast. Rekomendowana do przygotowywania kremów, mas cukierniczych, nadzień i deserów. Zawiera tylko naturalne składniki. Nie zawiera kwasów tłuszczowych trans, ani substancji dodatkowych takich jak: konserwanty, sztuczne aromaty i barwniki.
PRIMERA TRANSFREE Cukierniczo-Kremowa PALMFREE 80 %
Najwyższej jakości margaryna polecana do produkcji wszelkiego rodzaju ciast. Rekomendowana do przygotowywania kremów, mas cukierniczych, nadzień i deserów. Nie zawiera kwasów tłuszczowych trans i oleju palmowego.
PRIMERA TRANSFREE Kremowa 80 % CLEAN LABEL
Najwyższej jakości margaryna przeznaczona do przygotowywania kremów, mas cukierniczych, nadzień i deserów. Zawiera tylko naturalne składniki. Nie zawiera kwasów tłuszczowych trans, ani substancji dodatkowych: konserwanty, sztuczne aromaty i barwniki.
Margaryny CUKIERNICZE
dla przemysłu cukierniczego
Profesjonalna TRANSFREE 80% CLEAN LABEL
Wysokiej jakości margaryna przeznaczona do przygotowania wszystkich wyrobów cukierniczych, szczególnie polecana do wypieku ciast, pieczywa półcukierniczego i wyrobów biszkoptowo-tłuszczowych. Zawiera tylko naturalne składniki. Nie zawiera kwasów tłuszczowych trans, ani substancji dodatkowych : konserwanty, sztuczne aromaty i barwniki. Margaryny dla Klientów poszukujących produktów o idealnym stosunku jakości do ceny.
Profesjonalna TRANSFREE PALMFREE 80%
Wysokiej jakości margaryna przeznaczona do przygotowania wszystkich wyrobów cukierniczych, szczególnie polecana do wypieku ciast, pieczywa półcukierniczego i wyrobów biszkoptowo-tłuszczowych. Nie zawiera kwasów tłuszczowych trans i oleju palmowego. Margaryny dla Klientów poszukujących produktów o idealnym stosunku jakości do ceny.
Margaryny UNI
dla piekarnictwa
UNI 80% CLEAN LABEL
Dobrej jakości margaryna przeznaczona do produkcji piekarskiej.
Rekomendowana do wypieków ciast kruchych, tart, mazurków, ciast drożdżowych biszkoptowo-tłuszczowych. Zawiera tylko naturalne składniki. Nie zawiera kwasów tłuszczowych trans, ani substancji dodatkowych : konserwanty, sztuczne aromaty i barwniki.
UNI Płynna 80%
Dobrej jakości margaryna przeznaczona do produkcji piekarskiej.
Idealny produkt do przygotowania ciasta drożdżowego i parzonego jak również do produkcji pieczywa półcukierniczego. Nie zawiera kwasów tłuszczowych trans.
Więcej na www.unifet.eu