...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja PS

Nowy Bakepol w królewskim mieście!

Bakepol 2019 zapowiada się innowacyjnie i przepysznie – pod znakiem odkrywania nowych smaków. Słodko-słona ekspozycja wystawiennicza dla branży piekarskiej, cukierniczej i lodziarskiej zostanie w tym roku przyprawiona nowymi dodatkami – pionierskimi koncepcjami na rozszerzenie oferty o elementy kawiarni czy śniadaniowni.

Prezentacja najnowszej oferty i rozwiązań technologicznych, fantastyczna biznesowa atmosfera i szansa na wzmocnienie pozycji rynkowej – tak można najkrócej scharakteryzować Targi Przemysłu Piekarskiego i Cukierniczego BAKEPOL. Ich siódma edycja odbędzie się 12-14 września 2019 roku w Krakowie.

Będzie to wyjątkowa odsłona z co najmniej z dwóch powodów. Pierwszym z nich jest zmiana lokalizacji targów na miasto królewskie – Kraków. Drugim modyfikacja zakresu tematycznego prezentowanego w ramach ekspozycji. Dotychczasową ofertę dodatków, komponentów i surowców oraz maszyn i urządzeń technologicznych dla przemysłu piekarskiego, cukierniczego i lodziarskiego dopełni specjalistyczny sprzęt do wyposażenia kawiarni, cukierni czy baru śniadaniowego.

– Decyzja o rozszerzeniu oferty wystawienniczej wyniknęła z potrzeby rynku – mówi Joanna Jasińska, dyrektor targów Bakepol. – Coraz częściej można dostrzec, że właściciele cukierni, piekarni czy lodziarni odświeżają charakter prowadzonej działalności, rozszerzając usługi również o gastronomię. Na każdym kroku spotykamy miejsca, które wymykają się jednoznacznym kategoriom. Piekarnie często bywają też śniadaniowniami, a cukiernie – kawiarniami, w których możemy usiąść na chwilę przy stoliku, zjeść smaczną przekąskę i napić się aromatycznej kawy. W 2019 roku wychodzimy naprzeciw potrzebom tych profesjonalistów, którzy chcieliby wprowadzić w swoich firmach tego rodzaju zmiany.

Idąc tym tropem, organizatorzy targów zaprosili do współpracy również przedstawicieli firm mających w swojej ofercie wyposażenie kawiarni, cukierni i baru czy żywność i napoje dla gastronomii.

Zaprezentowana na krakowskich targach ekspozycja będzie jak zawsze atrakcyjna dla piekarzy, cukierników i lodziarzy, zarówno rzemieślników, jak i profesjonalistów z zakładów przemysłowych czy sieci handlowych. Bez zmian pozostanie również to, że targom towarzyszyć będzie bogaty program wydarzeń – inspirujących pokazów i prezentacji. Śmiało można więc powiedzieć, że Bakepol 2019 będzie kusił jeszcze bardziej niż do tej pory wybitnymi smakami i rozwiązaniami.

W połowie września w Krakowie wszyscy uczestnicy wspólnie poszukają nowych królewskich smaków, które zadowolą współczesnych wymagających konsumentów.

Więcej informacji na temat targów BAKEPOL: www.bakepol.pl.

Bieżące wydanie czasopisma

Dariusz Rajewski, Konrad Tota i Michał A. Molenda – 3 różne perspektywy i patenty na rozwój rzemieślniczych firm. Gadżety rzemieślnika – sprawdź, w jakie urządzenia i akcesoria zbroją się współcześni cukiernicy, piekarze i czekoladziarze w Polsce. Zobacz sklep firmowy dopasowany do rzeczywistości!

Zobacz więcej
Bieżący numer

Polecamy przeczytać

Przejrzyj okrojony numer (Katalog reklam) online lub pobierz PDF >>

Pełny numer dostępny tylko w prenumeracie >>

Mistrz Branży

Maszyny i urządzenia do produkcji