...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Nowy Mistrz Dekoracji pod choinkę!

A w nim, jak to na Gwiazdkę - polskie gwiazdy sugarcraftingu! Agnieszka Paczóska, czyli the Best of Cake Festival Poland oraz Jowita Woszczyńska, czyli pierwsza Polka na podium w Mediolanie, a także przegląd nagrodzonych dekoratorek w Birmingham, świąteczne cudeńka z masy cukrowej, modne monoporcje i niebezpieczne alergeny.

Sezon jesienny upłynął na zbieraniu grzybów i... nagród! Przynajmniej przez polskie dekoratorki i dekoratorów. Zarówno w Polsce jak i za granicą. Nie tylko ogromu nagród, ale też wzruszeń, emocji i inspiracji dostarczyła II edycja Cake Festival Poland, która przyciągnęła do Katowic mnóstwo zwiedzających, a halę Międzynarodowoego Centrum Kongresowego uczyniła jedyną w swoim rodzaju platformą do prezentacji ponad 300 cukrowych dzieł. Tą, która przykuła uwagę zainteresowanych, ale też szczególnie wyróżniła się w oczach jury była mała figurka czarownicy autorstwa Agnieszki Paczóski. To ona zdobyła tytuł the Best of Cake Cake Festival Poland. W tym wydaniu opowiada o swojej drodze do sukcesu, który ją ogromnie zaskoczył, ale też dodał jeszcze większego powera do pracy! 

 

 

Nie mniejszą niespodzianką było podium, które zdobyła dla Polski Jowita Woszczyńska podczas prestiżowych mistrzostw cukierników w Mediolanie, a także ogromny sukces Polek, które dosłownie zawojowały tegoroczny konkurs Cake International w Birmingham! Chcecie zobaczyć nagrodzone prace, które sprawiają, że nasze rodzime dekoratorki są w gronie tych najlepszych nawet na światowej arenie? Koniecznie zaopatrzcie się w nowy numer Mistrza Dekoracji, pełnego zdjęć i informacji.

 

 

Na długie grudniowe wieczory przy kubku gorącej herbaty polecamy też artykuł o substanacjach i produktach powodujących alergie lub reakcje nietolerancji. W dobie większej świadomości klienta taka wiedza jest niezbędna w prowadzeniu nawet niewielkiej pracowni dekoratorskiej oraz cukierniczej. 

 

 

Nie byłoby Świąt bez choinki, a Mistrza Dekoracji bez tutoriali! Swoimi pomysłami oraz wiedzą podzieliły się z czytelnikami nasze mistrzynie. Wśród inspiracji znajdziecie oczywiście bożonarodzeniowe klasyki, ale też ciekawostki takie jak lody piernikowe oraz modne monoporcje. A także - z myślą o nadchodzących miesiącach nowego roku - wystrzałowy tort sylwesytrowy, coś słodkiego na Walentynki i na Dzień Babci i Dziadka. W tym wydaniu dokładamy też receptury, dla tych, którym samo dekorowanie nie wystarcza!

 

 

Prócz tego włożyliśmy również sporo starań i serca by kolejne wydanie jedynego magazynu słodkiej dekoracji w Polsce nie zawiodło Waszych oczekiwań. Oczywiście z myślą o Nowym Roku mamy już kilka postanowień jak uczynić go jeszcze apetyczniejszym. A póki co oddajemy ten prezent w Wasze ręce i już teraz życzymy Wam spełnienia marzeń i... wszystkiego słodkiego! 

 

 

Zapraszamy do przejrzenia katalogu reklam numeru #07 lub pobrania pliku PDF (6MB)


Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji