...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , BMC Polska, materiał promocyjny

Od projektu do realizacji – elodziarnia.pl

Jesteśmy wiodącym przedstawicielem firmy Telme, producenta maszyn i urządzeń do produkcji lodów i wyrobów cukierniczych. Przedstawiamy Państwu kilka niezbędnych urządzeń w każdej lodziarni i cukierni.

Frezery do produkcji lodów tradycyjnych, rzemieślniczych, sorbetów i innych. Sterowanie automatyczne lub manualne, elektromechaniczna kontrola. Urządzenia wyposażone są w transparentną pokrywę ułatwiającą przeprowadzanie kolejnych kroków mieszania i chłodzenia.

Automat daje możliwość przygotowania lodów z naturalnych, świeżych składników i gwarantuje uzyskanie produktów o pożądanej teksturze i konsystencji.

Pasteryzatory do mieszanek lodowych produkcji TELME to urządzenia wysokiej jakości. Posiadają bezpieczny dla produktów spożywczych pośredni system grzania z użyciem ciekłego czynnika grzewczego.

Ponadto urządzenia posiadają przeźroczystą pokrywę wykonaną z poliwęglanu umożliwiającą wgląd w proces pasteryzacji oraz dodawanie surowców w dowolnym momencie cyklu.

Odbiorcami naszych produktów są małe i duże lodziarnie, restauracje, kawiarnie oraz wszystkie miejsca, gdzie przygotowuje się lody. Asortyment BMC Polska spełnia wszystkie normy jakościowe i bezpieczeństwa pracy, a oferowane przez nas urządzenia są łatwe w obsłudze, oraz utrzymaniu w czystości. Każdego dnia ułatwiają pracę w lokalach gastronomicznych, cukierniach, lodziarniach, hotelach. Umożliwiają wytwarzanie lodów rzemieślniczych, tradycyjnych, gałkowych.

Więcej >>

 

Frezer+Pasteryzator  to urządzenie przeznaczone dla cukierni, lodziarni oraz profesjonalnej gastronomii. Maszyna posiada wbudowany cylinder pasteryzatora z bezpośrednim spustem do niezależnie sterowanego poziomego cylindra frezującego. Nasze maszyny do produkcji lodów usprawniają proces przygotowania deseru, podnoszą walory smakowe oraz pozwalają osiągnąć gładką strukturę lodów.

Wybierając maszyny oraz urządzenia do produkcji lodów, trzeba zwrócić uwagę na odpowiednią moc silnika, pojemność, energooszczędność oraz ergonomię maszyny. Decyzja o zakupie produktu powinna być uzależniona od ilości obsługiwanych osób oraz wielkości lokalu.

Wielofunkcyjne urządzenia cukiernicze tj. Ribot T.  Całkowicie programowalny, przeznaczone do produkcji nie tylko lodów, ale również kremów, polew, ciast, nugatu i innych produktów cukierniczych.

Gwarantuje automatyzacje produkcji i powtarzalność produktu.

Ribot T posiada zbiorniki od 10 do 60 litrów a jego wydajny system grzania i chłodzenia pozwala skrócić czas produkcji o ponad 20 % w porównaniu ze standardowymi urządzeniami.

Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji