22 września 2014 r. na rynku pojawiła się wysoko oceniana publikacja dr Hansa Hubera o zastosowaniu nowych technologii chłodniczych. Tylko w „Mistrzu Branży” kupisz ją w promocyjnej cenie!
Podobne artykuły
Smakowity biznes, czyli co się działo na targach POLAGRA 2023Rozwój i równowaga ze szczyptą emocjiWiedza, technologia i trendy. Polagra odsłania kartyTechnologia opóźnionego rozrostu ciasta z zastosowaniem chłodnictwa w krótkim czasie zyskała akceptację branży i w znacznym stopniu przyczyniła się do zmian w produkcji pieczywa. – Proces garowania, a następnie wypieku mogły wreszcie zostać odroczone w czasie dzięki zastosowaniu chłodzenia bądź mrożenia produktów. Metodyka działania jest bardzo zróżnicowana, począwszy od długiego prowadzenia ciast przez odroczone i przerwane garowanie, a kończąc na zamrażaniu kęsów ciasta – pisze dr Hans Hubner we wstępie do swojej najnowszej publikacji. I tą książką świetnie wypełnił lukę na rynku wydawniczym w zakresie literatury specjalistycznej przedmiotu, przekazując czytelnikowi aktualną i kompletną wiedzę na temat odroczonego rozrostu.
Informacje i odpowiedzi w niej zawarte mogą w takim samym stopniu przydać się zarówno praktykom, jak i naukowcom z danej branży. Dla specjalistów, którzy z jakichś powodów dopiero zaczęli interesować się tym zagadnieniem, książka będzie stanowić solidną podstawę i zapewni niezbędną wiedzę do poruszania się w tej dziedzinie. Także nauczyciele mogą znaleźć w poszczególnych rozdziałach niezbędne informacje do przekazania ich w trakcie lekcji.
Zamów książkę „Odroczony rozrost. Technologia w piekarni” już dziś i otrzymaj rabat!
Rabat 20% na książkę „Odroczony rozrost. Technologia w piekarni” pod red. nauk. Hansa Hubera:
cena rynkowa wynosi 79,90 zł brutto (76,10 zł netto); po rabacie cena wynosi 63,93 zł brutto (60,88 zł netto).
Zadzwoń
T: +48 32 729 96 80, 881 610 660
e-mail: prenumerata@mistrzbranzy.pl
***
Informacje o książce
Seria: Technologie spożywcze
Wydawnictwo Naukowe PWN
s. ok. 172, oprawa twarda, 15,5 x 24,5 cm