...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK, materiał promocyjny

Ostatnia szansa na bezpłatny egzamin czeladniczy i mistrzowski na Śląsku

Przypominamy, że do końca września trwa projekt „Rzemieślnicze e-kw@lifikacje”, w ramach którego cukiernicy i piekarze mogą bezpłatnie potwierdzić swoje kwalifikacje i uzyskać tytuł czeladnika lub mistrza. Do udziału zaprasza Izba Rzemieślnicza oraz Małej i Średniej Przedsiębiorczości w Katowicach.

Projekt „Rzemieślnicze e-kw@lifikacje”, realizowany przez Izbę Rzemieślniczą oraz Małej i Średniej Przedsiębiorczości w Katowicach, skierowany jest m.in. do cukierników i piekarzy.

Gwarantuje on bezpłatny udział w:

  • szkoleniach technicznych w formie e-learningu, przygotowujących do egzaminu czeladniczego bądź mistrzowskiego w dostępnych zawodach: piekarz, cukiernik,

  • konsultacjach online i stacjonarnych z zakresu przedmiotowego danej branży,

  • szkoleniach przygotowujących do korzystania z platformy.

ATUTY PROJEKTU

1. Szkolenia w formie e-learningu na platformie internetowej e-Komisja, za pośrednictwem której uczestnicy projektu będą przygotowywać się do egzaminów czeladniczych/mistrzowskich. Platforma jest dostępna na www.ir.katowice.pl.

2. Bezpłatny egzamin czeladniczy i mistrzowski (obecnie koszt egzaminu czeladniczego wynosi 500,00 zł, mistrzowskiego 1000 zł).

3. Ostatnia szansa na bezpłatny egzamin w ramach finansowania z Unii Europejskiej.

4. Uczestnicy otrzymują materiały szkoleniowe, catering, zwrot kosztów dojazdu na egzamin.

5. Po uzyskaniu pozytywnego wyniku z egzaminu uczestnik projektu otrzymuje świadectwo czeladnicze/dyplom mistrzowski przetłumaczone na język angielski i niemiecki uwierzytelnione przez Związek Rzemiosła Polskiego i Ministerstwo Spraw Zagranicznych.

6. Uczestnik szkolenia otrzymuje Certyfikat ukończenia szkolenia technicznego w formie e-learningu.

Wszelkich informacji o projekcie oraz rekrutacji udzielają pracownicy Izby Rzemieślniczej oraz MSP w Katowicach pod numerem telefonu: 32 259 62 61 w.105, 103.

***

Projekt „Rzemieślnicze e-kw@lifikacje” jest współfinansowany z Europejskiego Funduszu Społecznego (X.2012 –IX.2013 roku) w ramach Poddziałania 9.6.1.

 

Bieżące wydanie czasopisma

W tym wydaniu kładziemy szczególny nacisk na szkolenia i kursy branżowe, które mają o wiele większą rolę do spełnienia, niż tylko nabycie przez kursanta nowych umiejętności. Do tego wywiad z Tomaszem Szypułą.

  • Wykup prenumeratę

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać








    Przejrzyj numer online lub pobierz PDF PDF >>

    Drukowany numer dostępny w prenumeracie >>


    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji