...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja PS

Ostatnie dni świątecznego Plebiscytu, ostatnia szansa na nagrody

Tylko do 20 grudnia br. można głosować w internetowym plebiscycie „Receptury Świąteczne 2016”. O uznanie Czytelników walczy 50 autorskich receptur na ciasta, ciasteczka, a nawet lody, przygotowanych przez Mistrzów i Uczniów. Na autorów zwycięskich przepisów, jak i głosujących czekają atrakcyjne nagrody!

Miło nam poinformować, że z każdym rokiem w Plebiscycie pojawia się coraz więcej receptur w obu kategoriach – Mistrza i Ucznia. Cieszy nas zwłaszcza liczny udział młodzieży, która ma wsparcie w swoich nauczycielach. Wszystkie receptury są dostępne TUTAJ i czekają na Wasze głosy do 20 grudnia br.

Jak co roku wybór jest trudny, każda z receptur jest wyjątkowa i niepowtarzalna. Wygrać mogą tylko dwie (po jednej z każdej kategorii), a wszystko w rękach głosujących.



Zgodnie z tradycją redakcja Mistrza Branży wspólnie z Partnerami zadbała o ciekawe nagrody zarówno dla zwycięskich mistrzów i uczniów, jak i głosujących, którzy potwierdzili oddany głos. W tym roku pula nagród wzbogaciła się o następujące prezenty:

- Zestaw margaryn od firmy Unifet
- Dwa zestawy słodkich upominków od firmy Sempre
- Jeden bon o wartości 200 zł do wykorzystania w sklepie www.cukieteria.pl
- Dwie książki „Wszystkie smaki Skandynawii”
- Jedna książka „Marketing w 3 tygodnie”
- Jeden zestaw trzech książek:

  • Chleb współczesny – chleb dla każdego, Rola pieczywa we współczesnym świecie
  • Opracowywanie etykiet, zgodnie z aktualnymi wymaganiami przepisów prawnych. Stan prawny na październik 2014r
  • Odroczony rozrost, Technologia w piekarni



ZAPRASZAMY DO PLEBISCYTU >>

Bieżące wydanie czasopisma

Rzemieślniczy chleb, wegańskie lody, niebieskie koktajle, paprotki w tortach, mąka z bananów... a wszystko to pod wspólnym szyldem - pasji i spójności. Te dwa słowa doskonale przystają też do prac Jowity Woszczyńskiej. Zapraszamy.

  • Wykup prenumeratę

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Przejrzyj okrojony numer (Katalog reklam) online lub pobierz PDF >>

    Pełny numer dostępny tylko w prenumeracie >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji