...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Vegagastro, materiał promocyjny

Ostatnie miejsca na cykl szkoleń lodziarskich z włoskimi Mistrzami

Drodzy Państwo, przed nami kolejny cykl warsztatów lodziarskich z włoskimi Mistrzami. Udział w szkoleniu jest bezpłatny.

Warsztaty „NATURALNE LODY RZEMIEŚLNICZE”

Warto już dziś zarezerwować sobie czas w następujących terminach:
I. 21 - 22 października 2019r. (dla początkujących)
II. 23 - 24 października 2019r. (dla początkujących)
III. 25 października 2019r. (dla zaawansowanych)

Lokalizacja: siedziba naszej firmy w Słupsku. 
Ul. Miedziana 8, 76-200 Włynkówko

W programie m.in.:

  • Historia lodziarstwa
  • Podstawy bilansowania
  • Technologia produkcji
  • Proces i etapy produkcji
  • Technologia a dobór urządzeń
  • Charakterystyka wyposażenia lodziarni
  • Budowanie receptury
  • Najczęściej popełniane błędy w produkcji
  • Tajemnice sukcesu Mistrza Lodziarstwa 


Udział w szkoleniu jest bezpłatny.


W załączniku znajduje się formularz do wypełnienia i odesłania.

W razie pytań prosimy o kontakt na maila: iwona@vegagastro.pl

Serdecznie zapraszamy.

 


 

Zapraszamy również na bezpłatne szkolenie lodziarskie „Automaty do lodów i coś więcej…”

Szkolenie przeznaczone dla osób planujących otworzyć lodziarnię

Program szkolenia:

  • Lody z automatu, czy to na prawdę najprostszy biznes lodowy?
  • Najlepsze miejsce na lodowy biznes
  • Czego potrzebujesz, aby otworzyć lodziarnię? Czy wystarczy 3 m2 ?
  • Jak dobrać odpowiednią maszynę
  • Co jeszcze dołączyć do oferty, aby wzbogacić wybór i zwiększyć zyskowność
  • Produkty do lodów z automatu typu soft, świderek, jogurt mrożony – jakie wybrać?
  • Lody owocowe na bazie owoców? Czy to możliwe?

 



Termin: szkolenie jednodniowe 26 października 2019 (sobota) w godzinach 10-15

Miejsce: Vegagastro, Ul. Miedziana 8, Włynkówko, 76-200 Słupsk

Liczba miejsc ograniczona

Zapisy przyjmowane są po odesłaniu wypełnionego formularza zgłoszeniowego na email: iwona@vegagastro.pl

 

 



Bieżące wydanie czasopisma

W najnowszym wydaniu stawiamy na B-Concept Jordiego Bordasa oraz stare koncepty na zero waste w nowoczesnej piekarni i cukierni. Odkrywamy siłę social mediów z Szymonem Czerwińskim, a także szukamy najlepszych blach i form...

  • Wykup prenumeratę

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Przejrzyj okrojony numer (Katalog reklam) online lub pobierz PDF >>

    Pełny numer dostępny tylko w prenumeracie >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji