...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Martin Braun Sp.zo.o., materiał promocyjny

Pinacolada

autor: Grados

Receptura

Blaty biszkoptowe 2 szt. (receptura na 1 szt.)
- 450g BRAUN - Bisquick Plus
- 200g jajka
- 100g woda

Wszystkie składniki razem ubić i odpiec w temperaturze 200-220 oC w czasie 5-7 minut.

 

Śmietanka z Ananasem
- 1000g śmietana kremowa 30%
- 200g BRAUN - Eden naturalny
- 250g woda
- 600g GRADOS - Ananas prażony

Do ubitej śmietany dodać Eden połączony z wodą a następnie Ananasa i razem wymieszać.

 

Śmietanka Kokosowa
- 1000g śmietana kremowa 30%
- 200g BRAUN - Eden naturalny
- 200g woda
- 800g GRADOS - Soft Krem kokosowy

Do ubitej śmietany dodać Eden połączony z wodą a następnie Soft Krem Kokosowy i razem wymieszać.

Nakropka Rumowa
- 300g biały rum
- 250g sok z ananasa

 

 

Przygotowanie
Jasny blat biszkoptowy lekko nasączyć nakropką. Następnie nałożyć gotową
Śmietankę Ananasową. Przykryć drugim blatem. Intensywnie nasączyć nakropką.
Nałożyć Śmietankę Kokosową strzępiąc wierzch.

Opcje filtrowania

 
 
 
 

Proszę zaznaczyć maksymalnie 5 pozycji.

 
rozwiń opcje

Inne receptury przygotowane przez Martin Braun Sp.z o.o



Przejrzyj numer online lub pobierz PDF PDF >>

Drukowany numer dostępny w prenumeracie >>


Mistrz Branży

Maszyny i urządzenia do produkcji