...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja MH, materiał promocyjny

Pizza Margarita

Autor: Daniel Waliszewski Eco Trade

Porcja - forma 60/40 cm

250 g Mieszanka Margarita Eco Trade

750 g Mąka pszenna typ  500             

30-40 g Drożdże                                    

580-600 g Woda                                      

 

Podane składniki połączyć i sporządzić ciasto. Temperatura ciasta 26-30 stopni

Czas miesienia ciasta 5-10 min w zależności od ilości.

Czas spoczynku ciasta przed obróbką 15 min.

Czas rozrostu końcowego ciasta 15-20 min

 

Sos Tomato

50 g Koncentrat Sosu Tomato Eco Trade

300 g Woda

Połączyć wszystkie składniki do uzyskania jednolitej konsystencji.

   

Sposób przyrządzania

Ciasto rozwałkować do grubości 4-5 mm o wymiarach ok. 60 cm na 40 cm wyłożyć na blachę rozsmarować sos tomato.

Na powierzchnię ciasta nanieść resztę dodatków w zależności od rodzaju pizzy.

Czas fermentacji końcowej 15-20 min.

Czas pieczenia ok 20 min.

Temp. pieczenia  210-220 stopni.

Po wypieczeniu kroimy porcje o wymiarach 10/10 cm i

…życzymy smacznego.

Opcje filtrowania

 
 
 
 

Proszę zaznaczyć maksymalnie 5 pozycji.

 
rozwiń opcje

Inne receptury przygotowane przez EcoTrade sp. z o.o.

Przejrzyj okrojony numer (Katalog reklam) online lub pobierz PDF >>

Pełny numer dostępny tylko w prenumeracie >>

Mistrz Branży

Maszyny i urządzenia do produkcji