...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja MH

Plebiscyt Produkty i Receptury Wielkanocne - podsumowanie

Dziękujemy wszystkim użytkownikom za udział w głosowaniu. W plebiscycie oddano aż 1200 głosów! Sprawdź co redakcja przygotowała dla firm oraz wszystkich zainteresowanych, dzięki którym nasze plebiscyty zdobywają coraz większą popularność...

Dla firm, które wygrały w naszym plebiscycie, redakcja Mistrza Branży przygotowała bezpłatną promocję w portalu i czasopiśmie, kolejno:

1 miejsca - artykuł promocyjny w wydaniu MB czerwiec 2012 + 2 tygodniowa promocja banerowa w portalu MistrzBranzy.pl


2 miejsca - artykuł promocyjny w wydaniu MB czerwiec 2012


3 miejsca - tygodniowa promocja banerowa w portalu MistrzBranzy.pl

*promocje nie łączą się ze sobą, redakcja bierze pod uwagę najwyższe miejsce które zajęła dana firma


W poszczególnych kategoriach zwyciężyli:

Nadzienia i dekoracje

I miejsce – Prospona Sp. z o.o. za produkt: Zestaw do dekoracji – owoce kandyzowane

II miejsce – Prospona Sp. z o.o. za produkt: Masa Makowa

III miejsce – PFAHNL Polska Sp. z o.o. za produkt: Masa orzechowa B1

 

Surowce

I miejsce – OSM Kalisz za produkt: ser twarogowy Sernikowy

II miejsce – Młyny Szczepanki za produkt: Mąki piekarnicze i cukiernicze

III miejsce – Kruszwica za produkt: Tłuszcz płynny do mieszanek cukierniczych - MAESTRO

 

Urządzenia i akcesoria

I miejsce – GETH za urządzenie: PELION Wiromat

II miejsce – BioStar P.P.H.U. Witold Krusz za urządzenie: Drożdżownik z napowietrzaniem

III miejsce – Magorex za: Aluminiowe blachy zamykane 58-10-5cm

 

Redakcja wyróżniła receptury, które brały udział w plebiscycie, do pobrania i wydrukowania z  platformy ISSU [link]

Receptury Mistrza

I miejsce – Prospona Sp. z o.o. za recepturę: Mazurek Makowo-Serowy

II miejsce – Zeelandia Sp. z o.o. za recepturę: Placek „Wielkanocny Poniedziałek”

III miejsce – PFAHNL Polska Sp. z o.o. za recepturę: Wielkanocna Babka Piaskowa

 

Receptury Ucznia

I miejsce – Monika Chorąziak, ZPEW Ośrodka Szkolno-Wychowawczego w Lwówku Śląskim, za recepturę: Kosz Wielkanocny z barankiem

II miejsce Klaudia Kolano, Zespół Szkół nr 1 w Żorach, za recepturę: Babka marmurkowa

III miejsce Dorota Wowra, Zespół Szkół nr 1 w Żorach, za recepturę: Muffiny czekoladowo-brzoskwiniowe

 

Dziękujemy wszystkim uczestnikom naszej zabawy, tj. firmom, które wystawiły swoje produkty w plebiscycie, a także naszym Czytelnikom, którzy oddali swoje głosy.

Dla osób głosujących na poszczególne produkty redakcja przyznała nagrody, zgodnie z zasadami Plebiscytu. Ze zwycięzcami nagród redakcja będzie się kontaktować mailowo w najbliższym czasie.

Serdecznie gratulujemy i zapraszamy do udziału w plebiscycie "Sezon na lody"

Redakcja

 

Bieżące wydanie czasopisma

Masa makowa i marcepanowa do ciast i nie tylko. Wszystko o migdałach. Wigilijny chleb, czyli opłatek. Jak planować pracę, by zapobiec przedświątecznej gorączce.

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji