...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK, materiał promocyjny

Plebiscyt "Receptury świąteczne" tylko do końca roku

To ostatnie dni świątecznego plebiscytu 2013. W tym roku zgłoszono 33 sprawdzone receptury Mistrzów i Uczniów. Zagłosuj! Pamiętaj, że dla głosujących mamy atrakcyjne nagrody.

19 receptur Mistrzów i 14 receptur Uczniów - tyle receptur będzie walczyć o Twoje głosy. Zapewniamy, że wybór nie będzie łatwy. Konkurencja w obu kategoriach jest liczna i dobrze przygotowana. Sprawy nie ułatwiają zdjęcia apetycznych wypieków. Ciastka, ciasta i torciki powalczą o Twoje głosy do końca grudnia.




WAŻNA INFORMACJA!

Nie trzeba rejestrować się w portalu, żeby oddać głos w plebiscycie. Jednak rejestrując się, zwiększasz szansę na otrzymanie jednej z wielu nagród i upraszczasz procedurę potwierdzania swoich głosów.

Jeżeli nie chcesz się rejestrować? Nie tracisz szansy na nagrodę! Pamiętaj tylko, żeby kliknać na  „Link potwierdzający oddanie głosu” który przyjdzie w mailu oraz przesłać swoje aktualne dane kontaktowe (czyli postępować zgodnie z instrukcją podaną w mailu)

ZAPRASZAMY DO PLEBISCYTU

1. Sprawdź wszystkie receptury w Plebiscycie

2. Wybierz 1 propozycję w kategorii „Receptura Mistrza” oraz 1 recepturę w kategorii „Receptura Ucznia”

3. Potwierdź głosy

   Głosuj  

 

ZOBACZ, JAKIE NAGRODY CZEKAJĄ NA GŁOSUJĄCYCH

Nadziewarka ręczna ufundowana przez firmę MAGOREX

 

5 zestawów profesjonalnych preparatów marki Clinex:

FAST GAST - Gotowy do użycia preparat do usuwania wszelkiego typu tłustych i olejowych  zabrudzeń.
Nano Protect Silver Table - Płyn do dezynfekcji blatów i urządzeń kuchennych
Clinex Barren - Preparat do mycia i dezynfekcji powierzchni zmywalnych. Dopuszczony do powierzchni mających bezpośredni kontakt z żywnością.
Clinex 4Dirt - Biodegradowalny, uniwersalny preparat do usuwania tłustych zabrudzeń

3 czerwone polary ufundowane przez firmę AKO SA


3 polary ufundowane przez firmę Pfahnl Polska 

2 zestawy 3 kubków ufundowane przez firmę Cream 

 

NA GŁOSY CZYTELNIKÓW CZEKAMY DO 31 GRUDNIA 2013 r.

Bieżące wydanie czasopisma

Poznaj sezonowe trendy tortowe oraz receptury lodziarskie finalistów Gelato Poland, przekonaj się jak ważne jest śniadanie w piekarni...

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji