...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Administrator

Podsumowanie 26. edycji EuroGastro

Jest jedno wydarzenie w Polsce, które nie tylko integruje branżę gastronomiczną i HoReCa, ale również dostarcza odwiedzającym warsztaty, wiedzę i pokazy, których nie doświadczą nigdzie indziej. To EuroGastro, którego 26. edycja odbyła się w dniach 28-30 marca 2023 roku w Ptak Warsaw Expo.

Jest jedno wydarzenie w Polsce, które nie tylko integruje branżę gastronomiczną i HoReCa, ale również dostarcza odwiedzającym warsztaty, wiedzę i pokazy, których nie doświadczą nigdzie indziej. To EuroGastro, którego 26. edycja odbyła się w dniach 28-30 marca 2023 roku w Ptak Warsaw Expo. Gościem specjalnym imprezy był znany mistrz sztuki kulinarnej, Nicholas Allen.

Bardzo dużo konceptów (lista na dole) było obecnych podczas największych i najpopularniejszych międzynarodowych targów rozwiązań dla branży HoReCa i gastronomicznej, czyli EuroGastro. Impreza organizowana w Ptak Warsaw Expo od lat cieszy się niesłabnącą popularnością. Dowodem na to jest fakt, że w 2023 roku odbyła się 26. edycja wydarzenia.



Pełna moc możliwości EuroGastro
Co wpływa na to, że EuroGastro uznawane jest za najbardziej atrakcyjne, merytoryczne i najlepiej przedstawione biznesowo wydarzenie w branży? Przede wszystkim szerokie spectrum prezentowanych możliwości - zarówno profesjonalnych, jak i rozrywkowych.

Jako wydarzenie biznesowe EuroGastro gwarantowało odwiedzającym najbardziej atrakcyjne i trwałe rozwiązania dedykowane branży. Zgromadzeni mogli się zapoznać z szeroką gamą ofert od cenionych dostawców: wyposażenie zaplecza kuchennego, sprzęt używany w piekarstwie, cukiernictwie i lodziarstwie, produkty od producentów i dystrybutorów żywności, napojów, kawy czy alkoholi, a także pełna gama wyposażenia hoteli, sal restauracyjnych czy barów. Wydarzenie nie tylko dało możliwość nawiązania współpracy z nowymi podmiotami, ale również zrobienia tego na preferencyjnych warunkach, zyskując atrakcyjne rabaty.

Kolejny istotnym elementem targów było Forum Polskiej Gastronomii. Było to wydarzenie towarzyszące nastawione zarówno na edukację i zdobywanie merytorycznej wiedzy, jak i naukę w praktyce dzięki warsztatom podnoszącym kompetencje. Przeprowadzono debaty o prowadzeniu i podnoszeniu się działalności związanych z branżą, zanalizowano trendy gastronomii światowej, a także zbadano potrzeby nowego rynku gastronomicznego.

Ponadto, uczestnicy mogli wziąć udział w pokazach mistrzów sztuki kulinarnej. W ich gronie znaleźli się między innymi Nicholas Allen, były szef kuchni w restauracjach z gwiazdkami Michelin, Marcin Sobol, prezes europejskiego stowarzyszenia Euro Toques Polska czy też Jarosław Owczarczyk, Tomasz Królikowski, Waldemar Hołówka, Janusz Gancarczyk, Kamil Klekowski i inni.

Sukces 26. edycji EuroGastro przełożył się na planowanie kolejnej. Ta odbędzie się w dniach 26-28 marca 2024 roku. Zapraszamy!

 

Lista konceptów: Alwi-grill.eu, SEKO, LOFRA, SOSPAK, Ekspert Południe, O Wino Karolina Guerit, Diversey Polska, Abiline Polska, Prawdziwe Lody, MPL CONSULTING DARIUSZ CZYL, METALINE, Santi Odzież robocza, Cormo Sp. z o.o, F.P.H Krist, Speedeo, GLOVER, BARMIX, HELLO STRAW, STOCKLOTS, Koncept Systemy Informatyczny, Kujawskie Zioła, Blisspoint space, VIDIS SA, Green Clean, K2 Wirtualne Spacery, ERDE Janusz Demb, Winnica Lubelska, HOME BRANDS, Dinner in the sky, PHU KANDELA PAWEŁ STACHOWSKI, Balviten Glutenfree, Grupa Żywiec, VERTION sp. z o.o. IBIS Szubin, Producent Mebli WH Plus Krystyna Hyla, AB S.A, Faxpol, HERT, Euroflorist, Duet, Żywiec ZDRÓJ, MIJAR - UZDATNIANIE WODY, Fabryka e-biznesu, PRO ASCOBLOC, Produkcja Wyrobów z Drewna Paweł Myjak, BOKAMA, Świat Pigwowca, SERY ICC PASŁĘK, Stuart, PURENA, GOPOS, Traiteur de Paris, Maresto/Alsimo, Bankietowo / Arpex, Bydgoskie Zakłady Maszyn Gastronomicznych Ma-G, Paged Meble Sp. z o.o. GlobalTips, HAGEA, Wytwórnia Wód Gazowanych DAN, Semkowicz i Bog, TOPQ Bucior Bukowski Sp.J. Shellbag, Aqua Solution i Coffee Format, Stameco, DOTYKACKA POLSKA, SAVPOL, Bela Mesa, Magit, VIKLINOVA, SCM Sp. z o.o, Aqua System, Agro-wit, ANDROPOL, Kera Ceramika, LUBIANA, Smeg Polska, furmis, wanzl, metbud, MEDI CLEAN TEC, vitalhome, taste craft, gerlach, WEALTHON, DIWINE, idpos, warszawskei centurm obsługi biznesu.

 

Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji