...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja MW, materiał promocyjny

Polmarkus zaprasza na X Dni Otwarte

5-6 marca 2013 r. firma Polmarkus organizuje wiosenną edycję Dni Otwartych, czyli przegląd najważniejszych trendów i nowości rynkowych na sezon 2013, połączony z promocjami oraz ciekawymi wykładami.

Ponad 40 wystawców, prezentacja nowych produktów i technologii, profesjonalna obsługa i serwis, seminaria i pokazy

Seminaria:

  • 10.30-11.30 – Praktyczne i teoretyczne zastosowanie marcepanu w cukiernictwie – prezentacja firmy Moll Marzipan.
  • 11.45-12.45 – Zarządzanie wiedzą i wiekiem w sektorze MŚP – Sabina Klimek.
  • 13.00-14.00 – Efektywność i wydajność w firmie. Jak eliminować olbrzymie koszty ukrytych strat oraz zaangażować pracowników, w jakość – Jarosław Ropiejko, trener Akademii Mistrza

 

Dlaczego warto być?

 

Piekarnia:
nowości marki Suprima, nowe wzornictwo opakowań, prezentacja komór garowniczych Ungermann

Cukiernia:
nowe receptury, pomysły i inspiracje wielkanocne, dekoracje Wiosna – Wielkanoc, praktyczne zastosowania marcepanu, nowości sprzętowe – w tym filtry do oleju Vito

Lodziarnia:
nowości marki Elenka i SIGEP 2013, Program Kawowy, nowe maszyny do lodów soft

Gastronomia:
kompleksowa oferta półproduktów i surowców gastronomicznych, poszerzony asortyment maszyn i urządzeń

Patroni medialni:

Mistrz Branży, Przegląd Piekarski, Cukiernictwo, Piekarstwo, W piekarni W cukierni

Bieżące wydanie czasopisma

Czy AI stworzy lepszy smak, niż człowiek? Jak wypadł tegoroczny sezon lodziarski? Z czym najlepiej łączyć pistacje? Które aplikacje pomogą uniknąć strat w sprzedaży? To i wiele innych tematów w tym numerze

  • Wykup prenumeratę

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać



    Przejrzyj numer online lub pobierz PDF >>

    Drukowany numer dostępny w prenumeracie >>

    żytni IG niski indeks

    Wypieki wegańskie puratos

    Lody MEC3

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji