5-6 marca 2013 r. firma Polmarkus organizuje wiosenną edycję Dni Otwartych, czyli przegląd najważniejszych trendów i nowości rynkowych na sezon 2013, połączony z promocjami oraz ciekawymi wykładami.
Ponad 40 wystawców, prezentacja nowych produktów i technologii, profesjonalna obsługa i serwis, seminaria i pokazy
Seminaria:
- 10.30-11.30 – Praktyczne i teoretyczne zastosowanie marcepanu w cukiernictwie – prezentacja firmy Moll Marzipan.
- 11.45-12.45 – Zarządzanie wiedzą i wiekiem w sektorze MŚP – Sabina Klimek.
- 13.00-14.00 – Efektywność i wydajność w firmie. Jak eliminować olbrzymie koszty ukrytych strat oraz zaangażować pracowników, w jakość – Jarosław Ropiejko, trener Akademii Mistrza
Dlaczego warto być?
Piekarnia:
nowości marki Suprima, nowe wzornictwo opakowań, prezentacja komór garowniczych Ungermann
Cukiernia:
nowe receptury, pomysły i inspiracje wielkanocne, dekoracje Wiosna – Wielkanoc, praktyczne zastosowania marcepanu, nowości sprzętowe – w tym filtry do oleju Vito
Lodziarnia:
nowości marki Elenka i SIGEP 2013, Program Kawowy, nowe maszyny do lodów soft
Gastronomia:
kompleksowa oferta półproduktów i surowców gastronomicznych, poszerzony asortyment maszyn i urządzeń
Patroni medialni:
Mistrz Branży, Przegląd Piekarski, Cukiernictwo, Piekarstwo, W piekarni W cukierni