...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Martin Braun Sp.zo.o., materiał promocyjny

Pomarańczowa klasyka

autor: Braun

RECEPTURA

SPÓD KRUCHY
1000 g Ciasto Kruche BRAUN
400 g margaryna lub masło
50 g jaja

Wszystkie składniki ujednolicić z Ciastem Kruchym. Spód odwałkować i odpiec.

MASA CZEKOLADOWA
1000 g mleko
400 g Krem czekoladowy BRAUN
250 g masło 50 g Żelatyna BRAUN
75 g woda

Krem do tortów ubić z mlekiem.
Dodać masło, napowietrzyć i połączyć z żelatyną oraz spirytusem.



SPÓD BISZKOPTOWY 2 SZT.
1000 g Bisquick Plus BRAUN
500 g jaja
200 g woda

Wszystkie składniki ubić do uzyskania jednolitej masy i odpiec w temp. 200°C.
Po wystygnięciu podzielić na dwie równe części.

MASA SERNIKOWA
500 g Cheesequick BRAUN
500 g woda (o temp. 45°C)
850 g ser twarogowy

Cheesequik wymieszać z ciepłą wodą, dodać ser i ubijać przez ok. 3 min na szybkich obrotach. Wylać warstwę.

ŻELKA POMARAŃCZOWA
1500 g Nadzienie pomarańczowe z cząstkami owoców GRADOS Nowość
40 g Żelatyna BRAUN
120 g woda

Żelatynę namoczyć w zimnej wodzie. Po pogrzaniu wymieszać z nadzieniem pomarańczowym.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
KROK 1. Na odpieczony kruchy spód wylać masę sernikową
KROK 2. Przykryć spodem roladowym
KROK 3. Wyłożyć masę czekoladową i odstawić do zastygnięcia
KROK 4. wylać żelkę pomarańczową
KROK 5. Udekorować owocami

Forma 40 x 60 cm

Opcje filtrowania

 
 
 
 

Proszę zaznaczyć maksymalnie 5 pozycji.

 
rozwiń opcje

Inne receptury przygotowane przez Martin Braun Sp.z o.o

Przejrzyj nowy numer online lub pobierz pdf PDF >>

Mistrz Branży

Maszyny i urządzenia do produkcji