...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Powidok - Restauracja Autorska zwycięzcą 1. edycji Debic Pastry Cup

Wegańskie, lokalne, bezglutenowe - takie elementy znalazły się w zwycięskim deserze laureatów konkursu Debic Pastry Cup, którzy zdobyli uznanie jury kompozycją z burakiem w roli głównej.

Za nami 1. edycja konkursu Debic Pastry Cup, za którego sterami stanął mistrz cukiernictwa, Paweł Mieszała.  28 marca zmierzyło się z sobą 5 ekip z całej Polski reprezentujących najlepsze hotele, cukiernie i restauracje. Ich zadaniem było przygotowanie  dwóch identycznych tortów oraz 12 takich samych deserów talerzowych. - Jesteśmy zaskoczeni poziomem przygotowania stanowiska przez organizatora. Stworzyli nam małe cukiernie z pełnym wyposażeniem w boksie o wymiarach 3x3 m. Juror techniczny bardzo dobrze i rzetelnie wykonywał swoje obowiązki, co pozwoliło nam na wykonanie wszystkiego zgodnie z planem naszej pracy, na którą mieliśmy 3 godziny - powiedział jeden z laureatów podium, Oskar Wiewiórski. To właśnie Oskar Wiewiórski oraz Jakub Włodarczyk z restauracji Powidok zdobyli I miejsce, prezentując, deser talerzowy, na który składało się, m.in. ciastko i kruszonka bezglutenowe, puder i sorbet z buraka oraz żel z modnego yuzu. Łódzka ekipa potwierdziła swój talent, a my utwierdzamy się w przekonaniu, iż obecne trendy doskonale sprawdzają się w luksusowym wydaniu.


Wyniki konkursu:

I miejsce: Powidok - Restauracja Autorska

Jakub Włodarczyk

Oskar Wiewiórski

II miejsce: Cappuccina Cukiernia Lodziarnia

Jurii Gorobczyszyn

Maksym Maruszenko

III miejsce: Czekolada Cafe

Marek Bieńkowski

Alan Pasierb


Bieżące wydanie czasopisma

W najnowszym wydaniu stawiamy na B-Concept Jordiego Bordasa oraz stare koncepty na zero waste w nowoczesnej piekarni i cukierni. Odkrywamy siłę social mediów z Szymonem Czerwińskim, a także szukamy najlepszych blach i form...

  • Wykup prenumeratę

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Przejrzyj okrojony numer (Katalog reklam) online lub pobierz PDF >>

    Pełny numer dostępny tylko w prenumeracie >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji