...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja PS

SweetTARGi 2014: nagrody i wyróżnienia dla najlepszych

1 marca br. podczas katowickich Targów Cukierniczych, Piekarniczych i Lodziarskich SweetTARGi poznaliśmy laureatów trzech konkursów zorganizowanych dla wystawców: Produkt Roku, Cukiernia/Piekarnia Roku, Złoty Pączek. Nie zabrakło wyróżnień pozakonkursowych, m.in. dla naszej redakcji za Sweet Strefę Mistrza Branży!

Biorąc pod uwagę innowacyjność, ekologię, wrażenie ogólne, zagospodarowanie stoiska, sposób promocji oraz informację, jury w składzie: przewodniczący Komisji – prof. dr hab. inż. Marek Sikora, członek Jury – prof. nadzw. dr hab. Jan Klimek,
członek Jury – dr inż. Renata Korzeniowska-Ginter, przyznało następujące nagrody oraz wyróżnienia.

Miło nam poinformować, że Sweet Strefa Mistrza Branży, zorganizowana przez naszą redakcję, otrzymała wyróżnienie za "przyciągające uwagę pokazy i prezentacje". Dziękujemy!

Konkurs Produkt Roku

a) w kategorii WYRÓB:

- I miejsce: statuetkę oraz dyplom otrzymała firma Zakłady Tłuszczowe „Bielmar” Sp. z o.o. za produkt o nazwie Puff Pastry


- wyróżnienie otrzymała firma Spółdzielnia Mleczarska „Sadowia” za Śmietankę kremową 32% tłuszczu.

b) w kategorii URZĄDZENIE:

- I miejsce: statuetkę oraz dyplom otrzymała firma Eurotechnika za produkt o nazwie EKOGAROMAT



- wyróżnienie otrzymała firma Lodel za Freezerr EcoMax ICS

c) w kategorii KOMPONENT:

- I miejsce: statuetkę oraz dyplom otrzymała firma Pfahnl Polska Sp. z o.o. za produkt o nazwie Maraton z orzechami z minerałami

- wyróżnienie otrzymała firma Prodotti Stella S.p.A. za Mediterraneo


Konkurs Cukiernia/Piekarnia Roku

- I miejsce: Piekarnia Cukiernia Ruta Borowczyk

Zwycięska firma otrzymała nagrodę rzeczową ufundowaną przez firmę Magorex – Wózek transportowy wraz z kompletem tac wystawowych w kolorze srebrnym, statuetkę, dyplom, logotyp Cukiernia Piekarnia Roku oraz prawo posługiwania się tytułem "Cukiernia Piekarnia Roku" przez 12 miesięcy od dnia zdobycia tytułu.


- II miejsce: Zakład Piekarniczo-Cukierniczy L.B. Zimmermann

Firma otrzymała nagrodę rzeczową ufundowaną przez firmę Combi Co - Blender, statuetkę oraz dyplom.



- III miejsce: Cukiernia Melba
Cukiernia z Krzeszowic otrzymała surowce i półprodukty firmy Fabbri, ufundowane przez firmę Savpol, statuetkę oraz dyplom.

 

Wyróżnienia otrzymały: Piekarnia Cukiernia "Ziarenko" oraz Cukiernia Agata – All Trans




Konkurs o Złoty Pączek

- I miejsce: Zakład Gastronomiczny „Łukaszówka”
Zwycięzca otrzymał nagrodę rzeczową ufundowaną przez firmę Magorex – Nadziewarkę pojedynczą na garnku wraz z kompletem tac wystawowych w kolorze złotym, statuetkę, dyplom, logotyp „Najlepszy pączek w mieście” oraz prawo posługiwania się tytułem „Najlepszy pączek w mieście” przez 12 miesięcy od dnia zdobycia tytułu.

- II miejsce: Cukiernia-Piekarnia Wyroby Mistrza Piotra

Wyróżnienia pozakonkursowe:

Arlekino Sp. z o.o. za rewelacyjne Sushi Lodowe



Zeelandia Sp. z o.o. za Najpiękniejsze Stoisko

Eco Trade za wiodące innowacje i zaangażowanie w rozwój branży

Wszystkim nagrodzonym i wyróżnionym gratulujemy!

Bieżące wydanie czasopisma

W najnowszym wydaniu stawiamy na B-Concept Jordiego Bordasa oraz stare koncepty na zero waste w nowoczesnej piekarni i cukierni. Odkrywamy siłę social mediów z Szymonem Czerwińskim, a także szukamy najlepszych blach i form...

  • Wykup prenumeratę

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Przejrzyj okrojony numer (Katalog reklam) online lub pobierz PDF >>

    Pełny numer dostępny tylko w prenumeracie >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji