...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Savpol, materiał promocyjny

Przygotowania do sezonu lodziarskiego z Savpol

W marcu firma Savpol, już po raz kolejny, zaprosiła na seminaria lodziarskie. Podczas świetnie przygotowanych spotkań, które odbyły się w aż 7 miastach (w Gdańsku, Grudziądzu, Poznaniu, we Wrocławiu, w Czeladzi, Krakowie oraz w Rzeszowie), przedstawiono szeroką ofertę na nadchodzący sezon lodziarski.

Savpol wraz ze swoimi partnerami (firmami: Fabbri 1905, Valmar Gobal, Miran Ice Cones, Coldelite, ICB Tecnologie, Comprital oraz Malongo) zaprezentowały nowości 2018 – smaki lodów, które swoją premierę miały na włoskich targach SIGEP, maszyny uznanych producentów oraz komponenty lodziarskie, dodatki (wafle i posypki) i opakowania. W trakcie spotkań można było zobaczyć pracę maszyn, także tych do produkcji lodów rzemieślniczych i typu soft, oraz spróbować przygotowanych na miejscu wyrobów. Spotkania były świetną okazją, aby poznać nowe trendy i rozwiązania dla branży.

 

Z dużym zainteresowaniem spotkały się przedstawione rozwiązania kawowe oraz koncept czekoladziarni – pomysł na lodziarnię poza sezonem. Uczestnicy spotkań mieli możliwość zobaczyć na żywo produkcję pralin, karmelizowanie orzechów i oblewanie bakalii czekoladą oraz zapoznać się ze sprzętem niezbędnym do uruchomienia czekoladziarni. Ekspresy i świeżo zaparzona kawa Malongo w wielu odsłonach (ziarnista i z intuicyjnego systemu 1, 2, 3 Spresso, który umożliwia zaparzenie kawy w łatwy sposób, w trzech prostych krokach) były świetnym uzupełnieniem oferty. Podczas przerw pomiędzy blokami tematycznymi seminariów i po zakończeniu prezentacji dla gości przewidziano czas na konsultacje z zespołem technologów i przedstawicielami działu handlowego Savpol.

Bieżące wydanie czasopisma

Zapraszamy do jesiennego wydania MB, w którym dr Józef Sadkiewicz namawia do wspierania polskich, ekologicznych producentów, dostosowywania technologii produkcji pieczywa do surowca i powrotu do dawnego smaku chleba. Podejmujemy też ważny temat aluminium w piekarstwie oraz zachęcamy do zmiany myślenia o opakowaniach na chleb.

Zobacz więcej
Bieżący numer

Polecamy przeczytać

Przejrzyj online Katalog reklam lub ściągnij na dysk (aktualny) PDF >>

Mistrz Branży

Maszyny i urządzenia do produkcji