...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja PS

Receptury Wielkanocne – zapraszamy do udziału w Plebiscycie

Już niebawem ruszy internetowy plebiscyt świąteczny "Receptury Wielkanocne”. Walka o laur i sympatię Czytelników będzie się toczyć w dwóch kategoriach: Receptura Mistrza, Receptura Ucznia. Zapraszamy uczniów oraz mistrzów do zgłaszania receptur. Na receptury czekamy do 12.03.2014

Dlaczego plebiscyty cieszą się dużym zainteresowaniem? Bo to jedyna okazja, by zarówno technolodzy, mistrzowie, jak i uczniowie wspólnie publikowali własne receptury. Każdy ma szansę zwyciężyć, walcząc o głosy internautów ? jedynych jurorów w tej zabawie.

Ponadto plebiscyt to możliwość zaprezentowania wszelkich dodatków, surowców oraz świątecznych dekoracji, o których warto pamiętać przed gorączką przygotowań do świąt wielkanocnych.

Wszystkie receptury publikujemy w specjalnym dodatku dostępnym w Internecie, co zwiększa oglądalność Państwa propozycji (ostatni katalog z recepturami ma już 5 tys. odświeżeń) ! Jak to wygląda, sprawdź Receptury wielkanocne z 2013 r. lub Receptury świąteczne z 2013 r. A tak wyglądał ostatni Plebiscyt Wielkanocny.

Zgłosznia:
redakcja@mistrzBranzy.pl
marketing@mistrzbranzy.pl
tel. +48 32 729 96 80
+ 48 881 610 669
+ 48 881 610 668



Bieżące wydanie czasopisma

Poznaj sezonowe trendy tortowe oraz receptury lodziarskie finalistów Gelato Poland, przekonaj się jak ważne jest śniadanie w piekarni...

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji