...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK, materiał promocyjny

Sezon lodziarski 2014 – bezpłatne warsztaty

Aktualne trendy w konsumpcji, alternatywne metody produkcji, urządzenia i maszyny dla lodziarni, a także wykład ze znakowania lodów – to tylko wybrane zagadnienia przewidziane w programie bezpłatnych warsztatów lodziarskich "Sezon 2014". Termin spotkania: 2-3 kwietnia br. w Pruszkowie (siedziba firmy Sempre). Zapraszamy!

Firma Arlekino wspólnie z firmą Sempre zapraszają na bezpłatne szkolenia lodziarskie "Sezon 2014"

Termin i miejsca spotkania: 2-3 kwietnia 2014 r., ul. Wiejska 13a, Pruszków
Godziny szkolenia: godz. 11.00-15.30

Program warsztatów:

- aktualne trendy w konsumpcji
-  linia Giubileo
- alternatywne metody produkcji
- softy, świderki, jogurty mrożone
- prezentacja maszyn i urządzeń

- Znakowanie lodów zgodnie z nowymi przepisami prawnymi – wykład Wioletty Bogusz-Kaliś, specjalisty ds. bezpieczeństwa żywności.


Zapisy oraz szczegóły:

Marta Trześniewska, tel.  506 065 679
Katarzyna Jędrzejewska, tel. 506 065 680

e-mail: arlekino@arlekino.pl

Ze względu na organiczoną liczbę miejsc decyduje kolejność zgłoszeń.

 

Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji