Grados, lider na rynku półproduktów cukierniczych, poszerzył swoją ofertę o kolejny produkt z linii „Owoce w żelu”. Od czerwca na rynku dostępna jest nowość „Owoce w żelu MALINA Grados” – wysokiej jakości dodatek cukierniczy, zawierający aż 67% owoców.
Podobne artykuły
Wielkanocne wypieki z nadzieniami i marmoladami PoltinoSuszone owoce pod lupąSkarby natury przez cały rok„Owoce w żelu MALINA Grados” to kolejny smak, w cenionej od lat przez cukierników linii produktów „Owoce w żelu”. Nowy produkt zawiera aż 67% widocznych specjalnie wyselekcjonowanych owoców maliny i jest gotowy do użycia bezpośrednio z wiaderka, tj. nie wymaga dodatkowej obróbki. Wysoka jakość półproduktu zapewnia komfort pracy cukiernika: nie przenika warstw deserów, nie nasącza wyrobu gotowego, nadaje się do stosowania na zimno i na ciepło.
„Owoce w żelu MALINA Grados” to wysokiej jakości produkt, który nie zawiera dodatkowych barwników, ani glutenu, posiada atrakcyjny wygląd: cząstki owocu w błyszczącym i klarownym żelu, który nie zmienia swoich właściwości, bez względu na formę zastosowania. Jest idealny, zarówno do dekoracji, jak i do nadziewania – informuje Julia Marzec, Główny Technolog Grados sp. z o.o.
Nowy produkt Grados posiada szerokie zastosowanie: do dekoracji ciast po wypieku, deserów oraz gofrów. Idealny do przekładania blatów różnego typu ciast oraz jako dekoracja lodów i deserów lodowych. Dostępny jest w wygodnych plastikowych wiaderkach po 3 kg.
Obecnie produkt jest dostępny w specjalnej promocji. Szczegóły u Przedstawicieli Handlowych oraz Technologów Cukierników.
W linii „Owoce w żelu” dostępne są także: jagoda, truskawka, wiśnia, czerwona porzeczka, czarna porzeczka. Więcej informacji na www.grados.com.pl