...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK, materiał promocyjny

Royal Icing z Justyną Majewską – szkolenie

Zostały już tylko 2 wolne miejsca na dwudniowe szkolenie z Royal Icing z Justyną Majewską! Szkolenie odbędzie się 7-8 lutego br. w Akademii "Słodka Kreacja". Zgłoszenia są przyjmowane do niedzieli, 25 stycznia br. Zniżki dla firm zrzeszonych w Cechach!

Pasją Justyny Majewskiej jest Royal Icing. Jakie cuda tworzy z cukru królewskiego, można się przekonać, oglądając jej prace na Facebooku. Jej talent został doceniony w konkursie Cake World Germeny, gdzie w marcu 2014 r. zdobyła złoto w swojej kategorii.

Tort Justyny Majewskiej, który zachwycił jurorów w konkursie Cake World Germany

Specjalnie na zaproszenie Akademii "Słodka Kreacja" złota medalistka przyjedzie w lutym do Polski, do Polic, na dwudniowe szkolenie.

Termin: 7-8 lutego 2015 r. (po 8 godzin z przerwami)
Maksymalna liczba uczestników: 10 osób
Miejsce szkolenia: Akademia "Słodka Kreacja", ul. Piłsudskiego 2f, Police (zachodnipomorskie)
Cena za moduł dwudniowy: 950 zł

UWAGA! 20% zniżki dla firm zrzeszonych w Cechach (działających na terenie całej Polski)

Zgłoszenia prosimy wysyłać do 25 stycznia br. na adres: slodkakreacja@op.pl

Szkolenie obejmuje:


- omówienie podstaw, czyli gęstości lukru, jego zastosowania na tortach, ciastkach, przy dekoracjach,
- omówienie wykonania i zastosowania pojemników, worków i tub do lukru,
- omówienie zastosowania wybranych tylek do lukru oraz ćwiczenie nimi wzorów do dekoracji,
- nauka od prostych kresek do kompletnych zestawów dekoracji,
- ozdabianie ciastek, by pokazać jak szerokie zastosowanie ma lukier, nie tylko na tortach,
- wykonanie kołnierza na tort,
- wykonanie miniaturowych róż RI
- wykonanie innych kwiatków i listków,
- wykonanie subtelnej kopuły z RI z różą na szczycie,
- nauka i pokaz jak wymierzyć i przygotować tort pod dekorację RI,
- wykonanie podanego wzoru tortu z "kołnierzem" - wzór do opracowania podczas szkolenia prezentujemy poniżej.

Każdy uczestnik szkolenia otrzyma opracowane przez Justynę Majewską szablony oraz notatki z opisem prac do wykonania przy torcie z "kołnierzem".

Wszyscy uczestnicy otrzymają również certyfikat potwierdzający ukończenie szkolenia, a na pamiątkę będą mogli zabrać ze sobą własnoręcznie wykonane torty oraz udekorowane ciastka.

Więcej informacji o szkoleniu czytaj TUTAJ
Serdecznie zapraszamy!

 

 

 

Bieżące wydanie czasopisma

Poznaj sezonowe trendy tortowe oraz receptury lodziarskie finalistów Gelato Poland, przekonaj się jak ważne jest śniadanie w piekarni...

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji