Zostały już tylko 2 wolne miejsca na dwudniowe szkolenie z Royal Icing z Justyną Majewską! Szkolenie odbędzie się 7-8 lutego br. w Akademii "Słodka Kreacja". Zgłoszenia są przyjmowane do niedzieli, 25 stycznia br. Zniżki dla firm zrzeszonych w Cechach!
Podobne artykuły
Nowy kurs na platformie ulastepniak.pl! Figurkowe LOVE Angeliki ChwyćWznieś się na wyżyny lukru królewskiego z Justyną MajewskąSztuka dobrej sprzedaży - szkoleniePasją Justyny Majewskiej jest Royal Icing. Jakie cuda tworzy z cukru królewskiego, można się przekonać, oglądając jej prace na Facebooku. Jej talent został doceniony w konkursie Cake World Germeny, gdzie w marcu 2014 r. zdobyła złoto w swojej kategorii.
Specjalnie na zaproszenie Akademii "Słodka Kreacja" złota medalistka przyjedzie w lutym do Polski, do Polic, na dwudniowe szkolenie.
Termin: 7-8 lutego 2015 r. (po 8 godzin z przerwami)
Maksymalna liczba uczestników: 10 osób
Miejsce szkolenia: Akademia "Słodka Kreacja", ul. Piłsudskiego 2f, Police (zachodnipomorskie)
Cena za moduł dwudniowy: 950 zł
UWAGA! 20% zniżki dla firm zrzeszonych w Cechach (działających na terenie całej Polski)
Zgłoszenia prosimy wysyłać do 25 stycznia br. na adres: slodkakreacja@op.pl
Szkolenie obejmuje:
- omówienie podstaw, czyli gęstości lukru, jego zastosowania na tortach, ciastkach, przy dekoracjach,
- omówienie wykonania i zastosowania pojemników, worków i tub do lukru,
- omówienie zastosowania wybranych tylek do lukru oraz ćwiczenie nimi wzorów do dekoracji,
- nauka od prostych kresek do kompletnych zestawów dekoracji,
- ozdabianie ciastek, by pokazać jak szerokie zastosowanie ma lukier, nie tylko na tortach,
- wykonanie kołnierza na tort,
- wykonanie miniaturowych róż RI
- wykonanie innych kwiatków i listków,
- wykonanie subtelnej kopuły z RI z różą na szczycie,
- nauka i pokaz jak wymierzyć i przygotować tort pod dekorację RI,
- wykonanie podanego wzoru tortu z "kołnierzem" - wzór do opracowania podczas szkolenia prezentujemy poniżej.
Każdy uczestnik szkolenia otrzyma opracowane przez Justynę Majewską szablony oraz notatki z opisem prac do wykonania przy torcie z "kołnierzem".
Wszyscy uczestnicy otrzymają również certyfikat potwierdzający ukończenie szkolenia, a na pamiątkę będą mogli zabrać ze sobą własnoręcznie wykonane torty oraz udekorowane ciastka.
Więcej informacji o szkoleniu czytaj TUTAJ
Serdecznie zapraszamy!