...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja PS

Ruszamy z głosowaniem! Plebiscyt „Receptury Świąteczne 2016” wystartował

26 receptur Mistrzów, 24 receptury Uczniów i jeden temat – święta Bożego Narodzenia. Pomysłowe, kreatywne, tradycyjne lub nowoczesne, ale wszystkie receptury bez wyjątku bożonarodzeniowe. Od 25 listopada Czytelnicy wybierają swoich faworytów i głosują. Głosowanie potrwa do 20 grudnia br.

Wyniki plebiscytu zależą tylko do internautów. To ich głosy zdecydują, które z receptur zwyciężą w obu kategoriach. Wygrają te, które zbiorą największą liczbę głosów. Tradycyjnie w plebiscycie receptury podzielone są na dwie kategorie: Receptury  Mistrzów (przygotowane przez cukierników, technologów i blogerów, a nawet nauczycieli zawodu) oraz Receptury Uczniów (kształcących się w zawodzie piekarz lub cukierni).

50 receptur walczy o tytuł tej NAJ: najlepszej, najsmaczniejszej. Wygrać mogą tylko dwie (po jednej w każdej kategorii). Której uda się wygrać? Która skradnie najwięcej serc czytelników? Wyniki poznamy 20 grudnia. Tymczasem głosowanie właśnie ruszyło!

ZAPRASZAMY DO PLEBISCYTU >>


Żeby zagłosować w Plebiscycie, nie trzeba rejestrować się w portalu. Jednak rejestrując się, zwiększasz szansę na otrzymanie jednej z wielu nagród* i upraszczasz procedurę potwierdzania swoich głosów.

Jeżeli nie chcesz się rejestrować? Nie tracisz szansy na nagrodę! Pamiętaj tylko, żeby odebrać mail i kliknąć „Link potwierdzający oddanie głosu” (maile nie są przez nas przetwarzane, ani wykorzystywane marketingowo) oraz przesłać swoje aktualne dane kontaktowe (czyli postępować zgodnie z instrukcją podaną w mailu).

 

 

JAK GŁOSOWAĆ

1. Sprawdź wszystkie receptury w Plebiscycie
2. Zaznacz po jednej recepturze w obu kategoriach
3. Na końcu potwierdź głosy - jeśli nie masz konta, wpisz adres mailowy, na który przyjdzie mail  zatwierdzający oddany głos

ZAPRASZAMY DO PLEBISCYTU >>

 

* Osoby które zagłosują w Plebiscycie i spełnia ww. warunki wezmą udział w losowaniu nagród, którymi sa:
- Zestaw margaryn od firmy Unifet
- Dwa zestawy słodkich upominków od firmy Sempre
- Jeden bon o wartości 200zł do wykorzystania w sklepie www.cukieteria.pl
- Jeden zestaw trzech książek:

    • Chleb współczesny – chleb dla każdego, Rola pieczywa we współczesnym świecie
    • Opracowywanie etykiet, zgodnie z aktualnymi wymaganiami przepisów prawnych. Stan prawny na październik 2014r
    • Odroczony rozrost, Technologia w piekarni



Bieżące wydanie czasopisma

Oddajemy w Wasze ręce najnowszy numer, mocno pachnący świeżym chlebem rodem z San Francisco. Jest też o cieście parzonym, lodach w słoiku i tortach, które zbliżają do siebie ludzi.

  • Wykup prenumeratę

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Przejrzyj numer online lub pobierz PDF PDF >>

    Pełny numer dostępny tylko w prenumeracie >>




    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji