...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Salon Biznesu FORD - zaproszenie dla piekarzy i cukierników - ZGŁOŚ SWÓJ UDZIAŁ

Na efektywność zarządzania własną firmą wpływa zarówno dobrze zaplanowana strategia działania, a także znajomość nowych technik i trendów jakie dyktują sami klienci. O tym wszystkim posłuchacie na kolejnym spotkaniu Salon Biznesu.

Salon Biznesu to cykl spotkań zapoczątkowany w Sosnowcu skierowany do przedsiębiorców i pracowników różnych branż małych oraz średnich przedsiębiorstw ze Śląska i Zagłębia.

Ideą powstania Salonu Biznesu jest wymiana praktycznej wiedzy między przedsiębiorcami. Spotkanie zostało zorganizowane przede wszystkim z myślą o firmach zainteresowanych zwiększeniem swojej efektywności i optymalizacją kosztów poprzez rozwijanie właściwych strategii zarządzania. Głównym punktem spotkań jest formuła szkoleniowa i prelekcje praktyków, w trakcie których uczestnicy wspólnie śledzić będą sprawdzone i skuteczne rozwiązania w danej branży.

 

 


Drugie spotkanie z cyklu Salon Biznesu jest skierowane do branży piekarsko-cukierniczej. Będzie okazją do zapoznania się z najnowszymi trendami i innowacjami w branży. O tym,  czy moda na pieczywo bezglutenowe ogarnie cały świat i co będzie dominować w piekarni w nadchodzącym czasie opowie redaktorka Mistrza Branży – Natalia Aurora Urbanek. O branży od strony praktycznej, a także o tym jak uczynić chleb bardziej atrakcyjnym opowie Wiesław Kucia z Szkoły Artystycznej w Lublinie. Pokaze proste techniki dekoracji z użyciem ciasta martwego oraz koronkowe ozdoby z masy cukrowej. Podczas spotkania dowiedzą się Państwo również jak optymalizować koszty prowadzenia działalności gospodarczej przy użyciu leasingu. Serdecznie zapraszamy i zachęcamy do rejestracji.

 



Termin: 26.11.2015
Godziny: 9:00 -12:20
Miejsce: Salon Centrum Transit - Sosnowiec, ul. Stawowa 2

Harmonogram spotkania

9:00 - 9:30 rejestracja
9:30 -10:15 "Trendy w piekarstwie w 2016 roku" Natalia Aurora Urbanek, Mistrz Branży
10:15 -10:45 Leasing jako narzędzie do optymalizacji kosztowej i podatkowej w prowadzeniu działalności gospodarczej
10:45 - 11:10 Przerwa
11:10 - 12:10 Wiesław Kucia "Innowacyjne metody zdobienia"
12:20 Zakończenie

Więcej infomacji: FORD PGD. 

Bieżące wydanie czasopisma

Zapraszamy do jesiennego wydania MB, w którym dr Józef Sadkiewicz namawia do wspierania polskich, ekologicznych producentów, dostosowywania technologii produkcji pieczywa do surowca i powrotu do dawnego smaku chleba. Podejmujemy też ważny temat aluminium w piekarstwie oraz zachęcamy do zmiany myślenia o opakowaniach na chleb.

Zobacz więcej
Bieżący numer

Polecamy przeczytać

Przejrzyj online Katalog reklam lub ściągnij na dysk (aktualny) PDF >>

Mistrz Branży

Maszyny i urządzenia do produkcji