dodano , Redakcja AU

Salon Biznesu FORD - zaproszenie dla piekarzy i cukierników - ZGŁOŚ SWÓJ UDZIAŁ

Na efektywność zarządzania własną firmą wpływa zarówno dobrze zaplanowana strategia działania, a także znajomość nowych technik i trendów jakie dyktują sami klienci. O tym wszystkim posłuchacie na kolejnym spotkaniu Salon Biznesu.

Salon Biznesu to cykl spotkań zapoczątkowany w Sosnowcu skierowany do przedsiębiorców i pracowników różnych branż małych oraz średnich przedsiębiorstw ze Śląska i Zagłębia.

Ideą powstania Salonu Biznesu jest wymiana praktycznej wiedzy między przedsiębiorcami. Spotkanie zostało zorganizowane przede wszystkim z myślą o firmach zainteresowanych zwiększeniem swojej efektywności i optymalizacją kosztów poprzez rozwijanie właściwych strategii zarządzania. Głównym punktem spotkań jest formuła szkoleniowa i prelekcje praktyków, w trakcie których uczestnicy wspólnie śledzić będą sprawdzone i skuteczne rozwiązania w danej branży.

 

 


Drugie spotkanie z cyklu Salon Biznesu jest skierowane do branży piekarsko-cukierniczej. Będzie okazją do zapoznania się z najnowszymi trendami i innowacjami w branży. O tym,  czy moda na pieczywo bezglutenowe ogarnie cały świat i co będzie dominować w piekarni w nadchodzącym czasie opowie redaktorka Mistrza Branży – Natalia Aurora Urbanek. O branży od strony praktycznej, a także o tym jak uczynić chleb bardziej atrakcyjnym opowie Wiesław Kucia z Szkoły Artystycznej w Lublinie. Pokaze proste techniki dekoracji z użyciem ciasta martwego oraz koronkowe ozdoby z masy cukrowej. Podczas spotkania dowiedzą się Państwo również jak optymalizować koszty prowadzenia działalności gospodarczej przy użyciu leasingu. Serdecznie zapraszamy i zachęcamy do rejestracji.

 



Termin: 26.11.2015
Godziny: 9:00 -12:20
Miejsce: Salon Centrum Transit - Sosnowiec, ul. Stawowa 2

Harmonogram spotkania

9:00 - 9:30 rejestracja
9:30 -10:15 "Trendy w piekarstwie w 2016 roku" Natalia Aurora Urbanek, Mistrz Branży
10:15 -10:45 Leasing jako narzędzie do optymalizacji kosztowej i podatkowej w prowadzeniu działalności gospodarczej
10:45 - 11:10 Przerwa
11:10 - 12:10 Wiesław Kucia "Innowacyjne metody zdobienia"
12:20 Zakończenie

Więcej infomacji: FORD PGD. 

Bieżące wydanie czasopisma

Bardziej pastry czy tylko chef? Maciej Rosiński opowiada, dlaczego warto połączyć kuchnię i cukiernię w jeden warsztat doskonałego smaku. Ponadto - dużo o chlebie, również tym sprzedawanym online, bio i takim, który tworzy jedyny w Polsce piekarz z dyplomem Le Cordon Bleu! Zobaczcie, co czeka na Was w nowym wydaniu!

Zobacz więcej
Bieżący numer

Polecamy przeczytać

Przejrzyj online Katalog reklam lub ściągnij na dysk (aktualny) PDF >>

Mistrz Branży

Maszyny i urządzenia do produkcji