...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Salon Czekolady i konkurs na Najlepszą Pralinę

Już w marcu w Międzynarodowym Centrum Kongresowym zobaczymy największych czekoladowych mistrzów z Polski, spróbujemy najlepszych czekolad na rynku, a do rywalizacji staną cukiernicy walczący o tytuł twórców Najlepszej Praliny.

Salon Czekolady oraz konkurs na Najlepszą Pralinę to jedne z największych atrakcji przygotowanych w ramach 11. edycji SweetTARGów. 21-23 marca w Międzynarodowym Centrum Kongresowym zwiedzający będą mogli poznać tajniki pracy z czekoladą w takim stopniu jak na żadnych innych targach branżowych.

 

 

Najlepsi producenci z całego świata, a także polscy producenci czekolady rzemieślniczej, mistrzowie czekoladowego fachu - to za ich sprawą czekolada znajdzie się w centrum uwagi. W Salonie Czekolady zobaczymy pokazy, m.in. Michała Iwaniuka oraz Macieja Wiśniewskiego, którzy stworzą rzeźbę z czekolady. Mariusz Górecki zaprezentuje swoje popisowe desery, którymi utorował sobie drogę do finału konkursu Valrhona C3. Ania Wróbel wtajemniczy nas w sztukę tworzenia pięknych pralin i smakowitych trufli. A technologowie Akademii Czekolady oraz Master Martini pokażą jak pracować z poszczególnymi rodzajami czekolady, tworząc najróżniejszą konfekcję czekoladową! Jeśli chcecie podnieść  swoje umiejętności pracy z czekoladą, a także poznać odpowiedzi na wszelkie pytania odnośnie tego brązowego złota i nawiązać cenne kontakty biznesowe musicie tam być! 

 

 

A jeśli czekolada już jest twoją najmocniejszą stroną koniecznie weź udział w Konkursie na Najlepszą Pralinę! Do wygrania czekolada od najlepszych producentów oraz vouchery na szkolenia w Akademii Czekolady. Zadaniem konkursowym jest przygotowanie na miejscu zestawu pralin, które będą odzwierciedlać obecne trendy cukiernicze i podać je w atrakcyjnym opakowaniu. 

Regulamin i karta zgłoszeniona >>> KLIK

Więcej informacji >>> KLIK!

 

 

Bieżące wydanie czasopisma

Poznaj sezonowe trendy tortowe oraz receptury lodziarskie finalistów Gelato Poland, przekonaj się jak ważne jest śniadanie w piekarni...

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji